International Watch Review

Vanavond is het MET-Gala 2018. Dit kunnen we verwachten:

Het grootste mode evenement van het jaar staat weer voor de deur.
Reading time 2 minutes

Vandaag zal het jaarlijkse MET-gala plaatsvinden in het Metropolitan Museum of Art in New York. Spannend, want alle grote mode-namen, beroemdheden en  andere insiders zullen hun opwachting maken op de rode loper. Een big deal dus! 

Dit is wat we al weten over het extravagante bal:

(KATHOLIEKE) KUNST EN MODE

Zoals altijd is het Met Gala gekoppeld aan het thema van de nieuwste expositie in het Metropolitan Museum of Art. Dit keer luidt dat "Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination." De expositie omvat meer dan 40 kledingstukken en accessoires die nog nooit buiten Vaticaanstad zijn geweest. Ook worden er veel couture looks getoond van onder andere Gianni Versace, Riccardo Tisci, Maria Grazia Chiuri en Dolce & Gabbana, die allemaal gelinkt worden aan de katholieke invloed op design. 

 

 

DE STERREN VAN DE AVOND

Wie wordt de queen of the night? Wordt het Anna Wintour? Rihanna? Amal Clooney? Of toch  Beyoncé of Donatella Versace? 

 

DE RED CARPET

Oké, het thema is niet het gemakkelijkste ooit, maar het moedigt wel  aan om creatief te zijn! Wij vragen ons af of de outfits minder revealing zullen zijn dan we de laatste edities van het MET-gala hebben gezien; dit jaar hebben we immers te maken met een religieuze inslag... Of worden we verrast? Het MET-gala is per slot van rekening  ook het event waarbij we worden getrakteerd op de meest vreemde looks. Wie herinnert zich bijvoorbeeld nog de beroemde 'omelet'-jurk van Rihanna? Qua kleurenpalet verwachten we veel goud, rood, wit en blauw...

Hieronder een aantal SS18 Haute Couture looks die we zomaar zouden kunnen tegenkomen, vanavond!

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou