International Watch Review

Onder de loep: ‘Heure H’ van Hermes

De vierkante wijzerplaat van de ‘’Heure H’’ staat natuurlijk voor de eerste van letter van de merknaam Hermès. Het model is klassiek maar dankzij de verschillende maten en kleuren is er voor elk type vrouw een passend horloge.
Reading time 1 minutes

Zoals vaak het geval is met hoogstaande horloges, komt ook de ‘’Heure H’’ van Zwitserse hand. De ‘’Heure H’’ werd in 1996 ontworpen door Philippe Mouquet.

Vandaag de dag is het horloge nog steeds hip & happening. De armbanden zijn verwisselbaar en kunnen worden aangepast aan je stemming of outfit. De acht verschillende kleuren zijn zowel als enkele en als dubbele band verkrijgbaar. Het verschil? De armbanden worden afhankelijk van de lengte één of twee keer om de pols gewikkeld.

Fun fact: niemand minder dan Belgische modeontwerper Martin Margiela werd aangesteld om de dubbele armband te ontwerpen.

Bekijk hier de ‘’Heure H’’, verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. De korte versie is verkrijgbaar vanaf €2100, de langere vanaf €2500. 

 

www.hermes.com
Afbeelding credits: BMA

Shop

Heure_H_MM_white_lacquer_case_white_dt_strap.jpgHeure_H_MM_white_lacquer_case_red_dt_strap.jpgHeure_H_MM_white_lacquer_case_orange_dt_strap.jpgHeure_H_MM_white_lacquer_case_blue_dt_strap.jpgHeure_H_MM_white_lacquer_case_black_dt_strap.jpgHeure_H_MM_black_lacquer_case_black_dt_strap.jpg

Tags

hermes
horloge
watch
watches

Lees ook

Aanbevolen voor jou