International Watch Review

Koning en koningin van de jungle

Wij kunnen niet kiezen wie de show steelt in TAG Heuers nieuwe campagne: de nieuwe Carrera Lady, Cara Delevingne of de koning van de jungle.
Reading time 2 minutes

Het modellenleven is leuk, maar kan ook bijzonder spannend zijn, zo blijkt maar weer. Voor TAG Heuers ‘Don't Crack Under Pressure’-campagne werd Cara Delevingne in Zuid-Afrika gefotografeerd door David Yarrow. De andere hoofdrolspelers? De nieuwe TAG Heuer Carrera Lady en een leeuw! Nu vonden wij Cara al een stoere heldin, maar na het zien van de schitterende foto’s hebben we helemaal veel respect voor haar. Fearless, feminine en fierce!

Tegenover de koning van de jungle toonde zij haar kracht, maar ook nederigheid. Ze waren beiden op hun gemak bij David Yarrow die gespecialiseerd is in het vastleggen van de schoonheid van bedreigde dieren. Dankzij zijn unieke gezichtspunt waan jij je als kijker dicht bij de leeuw.

Achter de schermen

/

De boodschap van de campagne is dan ook om respect te hebben voor en te tonen aan dieren. En daar is deze intense campagne, die overigens geschoten werd zónder special effects, een perfect voorbeeld van. Het unieke en ook enigszins ontwrichtende beeld valt op, net als de horloges van het Zwitserse merk.

Voor Cara ging ook een droom in vervulling. Over de shoot zei ze: ‘Het was altijd al een droom van mij om met wilde dieren te werken en in het bijzonder met een leeuw! Ik ben TAG Heuer dan ook erg dankbaar dat ik het gezicht ben van deze campagne.’ Niet voor niets heeft het topmodel een tattoo van een leeuw op haar wijsvinger.

Carrera Lady

 

De nieuwe Carrera Lady is een stoere en elegantie combinatie van zwart en roségoud. De kast van het horloge is gemaakt van achttienkaraats roségoud en de wijzerplaat is gemaakt van de zwarte edelsteen opaal. De Carrera Lady wordt aangedreven door TAG Heuers uiterst precieze kwartsuurwerk. De armband is van leer en rubber. Stoer, sexy en elegant, net als Cara. Check de foto's en de video onderaan deze pagina.

www.tagheuer.com

TAG Heuer & Cara Delevingne

TAG Heuer & Cara Delevingne

Tags

cara-delevingne
tag-heuer

Lees ook

Aanbevolen voor jou