International Watch Review

Kaia en Presley Gerber - Cindy Crawford's kinders - nemen het stokje over

It's a family affair - De telgen van mode-mama Cindy Crawford in de spotlight!
Reading time 59 seconds

Afgelopen maand maakte ze haar debuut tijdens in internationale modeweken in New York, Milaan en Parijs. Eén ding is duidelijk: model du moment Kaia Gerber is hot en ze is nog maar net begonnen. 

De 16-jarige dochter van Cindy Crawford en haar 18-jarige broer Presley (ook een model) volgen in hun moeders voetstappen, en hoe! Omega kondigde onlangs aan dat broer en zus de nieuwste gezichten zijn van het Zwitserse horlogemerk. En wie maakte deze aankondiging? Juist, Miss Crawford herself, tijdens de Omega-tentoonstelling Her Time in Parijs. En zo draagt Cindy, die al meer dan 20 jaar ambassadeur is, het stokje over aan haar kinderen. 

''Mijn reis met Omega was geweldig en ik weet dat Kaia en Presley het net zo fantastisch zullen vinden als ik. Ze zijn beiden op een unieke manier getalenteerd en ik ben er trots op dat zij de nieuwe ambassadeurs van dit geweldige horloge merk zijn.'' - Cindy Crawford

Ter gelegenheid van de lancering werd een bijzonder portret van de fotogenieke familie onthuld, gemaakt door de beroemde fotograaf Peter Lindbergh op Malibu Beach.

“Kaia en Presley staan voor de nieuwe generatie horlogedragers. Ze zien er goed uit, zijn gemotiveerd, inspirerend  en vol van energie. Het is geweldig om de familietraditie voor te zetten met ons merk en ik ben enthousiast om met deze twee jonge mensen te gaan werken.'' - Raynald Aeschlimann, Omega president en CEO. 

Tags

omega
kaia-gerber
cindy-crawford
kaia
presley-gerber

Lees ook

Aanbevolen voor jou