International Watch Review

Eén horloge, drie looks: Bulgari Serpenti

De sieraden en horloges uit Bulgari's 'Serpenti'-collectie zijn al sinds hun intrede ware klassieker. Met dit nieuwe horloge kun je eindeloos variëren met gekleurde armbandjes, zodat jouw horloge er elke keer anders uitziet.
Reading time 1 minutes

Waar slangen om de zoveel tijd hun vel inruilen voor een nieuw huidje, zo kun je ook je nieuwe Bulgari Serpenti-horloge van een nieuw uiterlijk voorzien. Voor deze nieuwe variant zijn er namelijk 312 kleurcombinaties te verzinnen, aangezien je de armbandjes kunt verwisselen en de kasten er in diverse kleuren zijn.

Kies een wijzerplaat in zwart, rood, groen of wit, in een stalen of roségouden kast en al dan niet versierd met briljant geslepen diamanten. Bulgari's inmiddels welbekende dubbele horlogebanden zijn verkrijgbaar in karungleer (een karung is een niet giftige waterslang) in zwart en wit en de kleuren rood, groen, en kastanjebruin. Ga je liever voor kalfsleren bandjes, dan heb je de keuze uit saffierblauw, agaatwit, robijnrood, beige, zwart en emeraldgroen. 

Wil je Bulgari look helemaal afmaken? Doe dan een klein spuitje van het nieuwe Goldea The Roman Night parfum achter je oren...

Collage: Julia Lokker

Lees ook

Aanbevolen voor jou