International Watch Review

De tas of het horloge? Chanel maakt het lastig

De nieuwste aanwinst in Chanel’s horlogecollectie is er eentje om in te lijsten. ‘Code Coco’ is slank en elegant en doet door het veelvoud aan spiegelachtige vierkantjes ‘heel eighties’ aan.
Reading time 1 minutes

Als de termen chic en elegant ooit van toepassing waren op een horloge, dan komt dit model uit de Code Coco-collectie daar zeker voor in aanmerking. Kenners en liefhebbers herkennen in de vorm van de wijzerplaat en de sluiting erbovenop uiteraard de sluiting van de iconische 2.55 van Chanel. En de vierkantjes doen op hun beurt weer denken aan het motief van de tas. De kast en armband zijn van staal en op de zwartgelakte wijzerplaat prijkt één prinsesgeslepen diamant. En daar blijft het niet bij: om de wijzerplaat heen zijn nog eens 52 briljantgeslepen diamanten geplaatst.

Zo’n bijzonder horloge verdient volgens Chanel meerdere ambassadrices, negen om precies te zijn. Zij werden door Leïla Smara gefotografeerd in het oude huis van Gabrielle ‘Coco’ Chanel. Wat ons betreft het chicste horloge van het jaar!

/

Bekijk hieronder de beelden waar Alessandra MastronardiChloe WiseNozomi Iijima en Soo Joo Park het horloge dragen. 

Tags

chanel
horloge

Lees ook

Aanbevolen voor jou