Video

Napapijri dropt een nieuwe video. Begrijp jij de boodschap?

Napapijri heeft een visie en legt deze uit in 3 minuten.
Reading time 1 minutes

In 1987 werd onder de rook van de Mont Blanc een merk opgericht waar de cool kids tegenwoordig van smullen: Napapijri. Door menigeen verkort tot 'Napa'. Deze premium leisurewear is o zo herkenbaar door het iconische logo dat veelal groots prijkt op hun fijne T-shirts, tassen en pull-over jackets. 

Doordat het woord 'Napapijri' - more or less - Fins is ('poolcrikel'), het merk de Noorse vlag gebruikt in haar logo, maar dus eigenlijk Italiaans is, kunnen we concluderen dat het merk niet schroomt buiten de gebaande paden te treden en ze hun creativiteit naar hartelust inzetten. Aan deze werkwijze is Napapijri trouw gebleven afgelopen jaren en zo steken zij ook hun nieuwe SS19-collectie en campagne in, genaamd 'Future-Positive'.

Hiervoor maakten ze een toffe video, welke samengevat zou kunnen worden tot: vrijheid plus zorgeloosheid, met Los Angeles als sprankelende achtergrond. Een flinke dosis inspiratie uit 80s Miami en een vleugje Marokko, gecombineerd met het design, de innovatie en grenzeloze houding van Napapijri. Get it?

Bekijk hieronder de drie minuten durende 'Future-Positive'-video:

Future-Positive

Lees ook

Aanbevolen voor jou