Video

Backstage bij de covershoot met Winnie Harlow

by Paulijn van der Pot
10.10.2017
Afreizen op een zonovergoten dag naar La Colle Noire, het vakantieverblijf van Christian Dior in Zuid-Frankrijk, vlak bij Grasse, voor een verhaal over het iconische parfum Miss Dior en een shoot met het Canadese model Winnie Harlow is geen straf.
IMG_8216.JPG
IMG_8269.JPG
IMG_8273.JPG
IMG_8357.JPG
IMG_8402.JPG
IMG_8406.JPG
IMG_8447.JPG
IMG_8450.JPG
IMG_8501.JPG
IMG_8636.JPG
IMG_8629.JPG
IMG_8604.JPG
IMG_8518.JPG

De tuin geurt heerlijk en de bloemenpracht is oogverblindend. Christian Dior had het mooi voor elkaar. We beelden ons in hoe de couturier lange zomernachten doorbracht op dit chateau in gezelschap van kunstenaars zoals Salvador Dalí en Marc Chagall en omringd door muzen zoals zijn zusje Catherine Dior - alias Miss Dior - en andere inspirerende gasten.

Covermodel Winnie Harlow is eveneens onder de indruk van de unieke locatie terwijl ze het domein verkent en in verschillende kamers poseert voor de lens van Laura Marie Cieplik. Het resultaat van deze uitzonderlijke shoot met Winnie als hedendaagse Miss Dior zie je in het nieuwe nummer van L'OFFICIEL NL.

Backstage Winnie Harlow

Het oktober/novembernummer ligt nu in de winkel!

 

Winnie in Dior/Dior Parfum/Dior Makeup

Model: Winnie Harlow (The Squad Management) - Fotografie: Laura Marie Cieplik - Creative direction: Nicolette Goldsmann - Styling: Camille-Joséphine Teisseire - Productie: Olivia Davies, Paulijn van der Pot - Make-up: Norman Pohl - Haar: Cyril Auchère - Manicure: Nelly Ferreira - Assistent fotografie: Clément Barzucchetti - Assistent styling: Heidi Feldman

Deel artikel

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou