Video

5 x dramaseries om te bingen #netflixtime

Drama, drama, drama! Kruip in je cocoon, want wij zetten een aantal dramaseries op een rij.
Reading time 2 minutes

1.

The Politician
Serie: Drama 2019
Een student uit Santa Barbara heeft op jonge leeftijd besloten om president van de Verenigde Staten te worden. Hij heeft alles uitgestippeld, is afkomstig uit een rijke familie... Er is alleen nog maar een beetje manipulatie nodig hier en daar. Eerste stap: Saint Sebastian High School.

youtube

2.

Dynasty
Serie: drama 2017
De iconische 80s soapserie is verfilmd en in een modern jasje gestopt. De twee rijkste families van Amerika - de Colbys en de Carringtons - verkeren in een eeuwige strijd en maken ruzie over hun fortuin en hun kinderen. 

youtube

3.

The Crown
Serie: drama, historie 2016
Deze Britse historische dramaserie vertelt het biografische verhaal van Elizabeth II, in de tijd dat ze regeerde over het Verenigd Koningkrijk. Het derde seizoen komt eraan (17 november), met een nieuwe cast en voorspelt veel goeds. Wij wachten in spanning af! 

youtube

4.

Monarca
Serie: drama
Get over Narcos en El Chapo, want dit wordt je nieuwe favoriete serie! Ana María keert na twintig jaar terug naar Mexico om de leiding te nemen over het tequila-imperium van haar familie. Het bedrijf dreigt ten onder te gaan door corruptie en geheimen. 

youtube

5.

The Society
Serie: drama
Wanneer op mysterieuze wijze alle inwoners uit hun rijke stad verdwijnen is het aan de overgebleven tieners om een samenleving te bouwen.

youtube

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou