Video

5 x spannende must-watchers op Netflix

Binge time!
Reading time 2 minutes

1.

Close
Film: thriller, actie 2019
Noomie Rapace, ook wel bekend van de spannende Millenium-trilogie, is een echte badass in deze film. Ze speelt Sam, de beste vrouwelijke bodyguard van de wereld en terrorismebestrijding-expert. Haar volgende job is het beschermen van een rijke erfgenaam, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Na poging tot ontvoering moet het duo op de vlucht.

youtube

2.

The Irishman
Film: biografie, misdaad 2019
Het waargebeurde verhaal van de Iers-Amerikaanse Frank Sheeran (Robert De Niro), een Tweede Wereldoorlog-veteraan die zich ontwikkelde tot befaamd huurmoordenaar. Naar verluidt had hij aandeel in de verdwijning van vakbondsleider Jimmy Hoffa. 

The Irishman verschijnt 27 november op Netflix.

youtube

3.

Welcome Home 
Film: thriller 2018
Bryan en Cassie geven hun relatie een laatste kans en huren een romantische villa in Italië. Vlak na aankomst ontmoet Cassie de knappe buurman, Frederico. Bryan voelt zich bedreigd. Ze raken verstrikt in een gevaarlijk spel, waarin Frederico de controle heeft.

youtube

4.

When they see us
Mini-serie: biografie, drama 2019
Vijf tieners uit Harlem belandden in een nachtmerrie wanneer ze onterecht worden beschuldigd van een brute aanval in Central Park. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

youtube

5.

Unbelieveble
Serie: misdaad, drama 2019
Een waargebeurd verhaal. Twee vrouwelijke detectives stuitten op vreemde gebeurtenissen en ontrafelen de waarheid over Marie, een tiener die werd aangeklaagd, omdat ze loog over verkrachting.

youtube

Tags

netflix

Lees ook

Aanbevolen voor jou