Travel

Wie wil een Fendi-koffie?

Wie deze zomer naar Londen trekt, kan genieten van een heerlijk kopje couture-koffie!
Reading time 2 minutes

Couture-koffie? Jazeker! Modehuis Fendi opent een pop-up Fendi-café in Londen, en daar wil je echt heen. De locatie is volledig ingericht door beeldend kunstenaar Joshua Vides en aangekleed met surrealistische kunstwerken in zwart en wit. Hier kun je dus in stijl genieten van de crème de la crème als het aankomt op Italiaanse koffie!

Stay tuned, want in de loop van dit jaar zullen nog drie Fendi-café's openen...

De Peekaboo-bar
Van 1 tot 28 juli

Bekijk Fendi's iconische Mini Peekaboo-tassenmodel en customize je eigen nieuwe exemplaar in de Peekaboo-bar! Kies Fendi biedt zijn klanten exclusief de mogelijkheid om de iconische Mini Peekaboo aan te customizen. Dat noemen we nog eens limited edition!

/

Het Fendi Café
Van 1 juli tot 31 augustus

Je kunt immers niet aan Italië denken zonder dat koffie. Naast de heerlijkste lattes, espresso's en cappuccino's vind je hier ook de smakelijkste Fendi-delicatessen voorzien van FF-logo's. Zelfs de tafelkeden zijn voorzien van de Fendi-letters! Talking about logomania... 

Shoe Heaven Pop-up
Van 1 juli tot december 2019

De naam zegt het al: hier scoor je je droomschoenen. Naast de gewone collecties vind je hier ook exclusieve en zeldzame modellen uit het nieuwste herfst / winterseizoen. 

Piazza Pop-up voor heren
Van 15 juli tot 15 augustus

Uiteraard mogen de heren niet langs de zijlijn staan met al deze Fendi-pracht en happenings. Daarom openen ze ook een Piazza pop-up voor de gents onder ons. Hier vind je onder andere de Baguette-tas voor heren maar ook verschillende items uit de Karl Kollage x Fendi-collectie. 

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou