Travel

Voyage, voyage: maximale luxe

Met recht een ‘Place To Be’: Voyage Belek Golf & Spa. Dit exclusieve resort is gelegen aan de Turkse Rivièra in, zoals de naam al doet vermoeden, Belek, even ten oosten van Antalya.
Reading time 2 minutes
Loungen met een cocktail doe je in de comfortabele Barroom Bar.

Je hebt all-inclusive resorts en je hebt ultra-all-inclusive resorts. Dat laatste is van toepassing op de locaties van Voyage Hotels. Denk aan een exclusieve taxiservice, champagne bij het inchecken, suites met zicht op de Méditerrannée en zelfs luxe privévilla’s waarin je met een groepje terechtkunt. Je geniet bij Voyage Belek van ultiem luxueuze privéstranden, meerdere zwembaden, een luxueuze spa, twee grote restaurants – eentje exclusief voor de gasten van zestien jaar en ouder, acht (!) à-la-carterestaurants die zich richten op meerdere wereldkeukens en maar liefst veertien bars! Golfen kan op de Montgomerie Golf Complex, dicht bij het resort.

DESIGNLOOK

Werkelijk alles is uit de kast getrokken om Voyage Belek Golf & Spa te renoveren. En dat zie je. Van de fraaie hanglampen in de lobby, vele groene planten, designfauteuils en gouden details in de afwerking tot de bars/restaurants, spa en luxueuze kamers: alles ziet er piekfijn verzorgd en spic en span uit.

/
CHIC EN SEXY

De hele dag van de Middellandse Zee en de zon genieten is heerlijk. Maar ’s avonds wil je misschien wat meer koelte opzoeken, of moeten we zeggen coolness? Strijk dan neer in de Barroom Bar, een chique en sexy donkere ruimte vol leren banken. Perfect voor een avondje cocktails drinken.

/
STRANDJE RELAX

Dat Voyage Belek Golf & Spa een ultra-all-inclusive resort is merk je aan de mate van service. Taxiservice, shuttle naar de golfcourse, koffie- en koekjesbediening: aan alles wordt gedacht. Nóg relaxter word je dankzij de behandelingen in de schitterende Sense Spa. Het stoombad maakt jou zen van teen tot kruin. Ook kun je Turkse massages boeken: zelfs op de pier, waarbij je helemaal tot rust komt boven de ruisende zee.

Tags

travel
hotel

Lees ook

Aanbevolen voor jou