Travel

Vind je inner-Audrey Hepburn in Hotel Des Indes

Een echte aanrader voor diehard Audrey Hepburn-fans, maar ook wanneer je smult van culinaire hoogstandjes en wilt genieten van de prachtige ambiance van Hotel Des Indes.
Reading time 3 minutes

We merkten het vorig modeseizoen al: het is gedaan met 'less is more'. We zijn het zat om te leven met een enkele kleur, minimale toevoeging, glitterloos en zonder uitbundigheid. Het verlangen naar meer kan niet langer worden getemperd, we gaan weer maximaliserenMore is more! We voegen een extra printje toe aan de outfit, een paar extra centimeters plateauzool onder de schoenen en onze handtas is een ware aandachtgrijper geworden.

Maar ook buiten het fashionkader wordt gezocht naar meer. Weelderigheid, barokkige elementen, marmer plus goud én zilver, kom maar door! Koninklijke luxe en rijkelijke overdaad, we kunnen het aan. En dit is precies waardoor je wordt omarmd wanneer je Hotel Des Indes in Den Haag betreedt.

Het is dan ook niet vreemd dat het gastenboek van het hotel is gevuld met namen als Michael JacksonAnna PavlovaPrinceWinston Churchill en royals uit alle windstreken. Maar ook Hubert de Givenchy en Audrey Hepburn besliepen een bedje in het hotel.

En om deze twee laatste graag geziene gasten draait het komende maanden in Den Haag. Zo is in het Gemeentemuseum Den Haag tot en met 26 maart 2017 de tentoonstelling Hubert de Givenchy – To Audrey with Love te bewonderen. Een fantastische, zeer volledige verzameling van het prachtwerk van modehuis Givenchy en de band met Audrey Hepburn. Maar ook een kijkje in het leven van dit bijzondere stijlicoon die zich met hartelust inzette voor UNICEF.

Naast de tentoonstelling in het museum zelf, hebben het Gemeentemuseum en Hotel Des Indes nog een exclusieve fototentoonstelling samengesteld, speciaal voor de gasten van het hotel. Een zevental foto's geëxposeerd in het hotel geeft meer inzicht in Hepburns werk voor UNICEF en iconische stukken van Givenchy.

Maar er is meer. Het hotel biedt namelijk een ware Audrey experience‘Givenchy: To Audrey With Love’-high tea. Na een kijkje op de fototentoonstelling daal je af naar de prachtige hotellounge waar je kunt genieten van vier voortreffelijke gangen geïnspireerd op het thema van de tentoonstelling en Audreys favoriete gerechten, begeleid door een glaasje champagne, uiteraard thee en een speciale Audrey Hepburn-cocktail.

Aanrader!

Ga voor meer informatie over dit en komenden evenementen naar: www.hoteldesindesthehague.com

Tags

den-haag
audrey-hepburn
gemeentemuseum-den-haag
hotel-des-indes

Lees ook

Aanbevolen voor jou