Travel

Travel-tip: bij mama thuis

Na Parijs (twee stuks), Marseille, Lyon, Bordeaux, Lille, London, Los Angeles, Rio de Janeiro, Belgrado en Praag is Toulouse de nieuwste aanwinst van Mama Shelter.
Reading time 1 minutes

In 2008 werd het opgericht door de broers Serge, Jérémie en Benjamin Trigano samen met designer Philippe Starck. Inmiddels zijn er dus twaalf vestigingen in elf steden verspreid over zes landen. De nieuwe locatie zit verscholen achter de gevel van een oud filmhuis aan de Boulevard Lazare Carnot. Net als bij de andere vestigingen is het meer dan een hotel.

Met Mama Shelter proberen de heren zowel een stedelijke ver-blijfs- en ontmoetingsruimte te creëren die ook nog eens mooi, modern en levendig is. Een plek waar je niet alleen verblijft, maar waar jij je ook thuis kunt voelen. Mama Shelter Toulouse telt 120 kamers, elk met hun eigen geinige, kleurrijke en sexy Mama-interieur. Eten en drinken kan de hele dag door in de eigen bar en restaurant en er is zelfs een rooftopbar. Als aandenken aan de originele functie is er ook een bioscoop, CineMama, genaamd.

Mama Shelter Toulouse, 54-56 Boulevard Lazare Carnot, Toulouse, Frankrijk.

www.mamashelter.com

 

/

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou