Travel

6 x ideale hotels voor een romantisch uitje

Valentijnsdag is een prima excuus voor een romantisch uitje. L'OFFICIEL heeft de mooiste get-away hotels op een rijtje gezet.
Reading time 3 minutes

Gansevoort, Dominicaanse Republiek

De New Yorkse hotelketen Gansevoort opende in december een nieuwe vestiging in de Dominicaanse Republiek. Als je het ons vraagt is dit hotel aan het Playa Imbert met haar 48 prachtig ingerichte villa's het ideale adres voor een waanzinnige huwelijksreis. Als je er toch bent, breng dan een bezoek aan de sprookjesachtige '27 watervallen', de trekpleister van de Dominicaanse Republiek. Romantiek verzekerd!

http://www.gansevoorthotelgroup.com

Hotel Sahara, Fez

Marrakech is een bekende vakantiebestemming, maar wat dacht je van die andere Marokkaanse stad, Fez? Onlangs opende het Sahara Hotel haar deuren in deze stad die bekend staat om de prachtige stoffen en beschilderde keramiek. Dit hotel is het eerste en enige luxe hotel dat Fez rijk is en verenigt traditionele Marokkkaanse details met Franse finesse. Beleef magische momenten in de bar op het dakterras, met uitzicht over de stad, of geniet in de Givenchy spa.

http://www.hotelsahrai.com

La Grand Maison, Bordeaux

Sterren kijken, dat doe je bij La Grand Maison in Bordeaux. Michelin-sterren that is! La Grand Maison is het resultaat van een samenwerking tussen de wereldberoemde chef Joël Robuchon, de wijnexpert Bernard Magrez en de theatrale interieurdesigner Frédérique Fournier. Gedrieën hebben zij dit achttiende eeuwse kasteel omgetoverd tot een paradijs voor gastronomie-liefhebbers.

http://www.lagrandemaison-bordeaux.com

Château Gütsch, Zwitserland

Kasteel Gütsch in Luzern is een van de mooiste boutique hotels van Zwitserland. Het prachtige Belle-Epoque paleis, in 1888 gebouwd door architect Emil Vogt, telt 27 kamers en biedt een prachtig uitzicht over het Vierwaldstätter meer en het historische hart van Luzern. 

http://www.chateau-guetsch.ch

Amilla Fushi, Malediven

De hemel op Aarde - dat is het Amilla Fushi resort op de Malediven, gelegen in de door UNESCO beschermde Baa-atol en omringd door een kristalherdere, blauwe oceaan en wit zand. Echt ontspannen doe je in het Welness Tree House, inderdaad, een spa tussen de boomtoppen en de paradijsvogels...

http://www.amillafushimaldives.com

Monaci Delle Terre Nere, Sicilië

Dit nieuwe en elegante boutique hotel is gevestigd op een van de uitlopers van de Etna, de grootste actieve vulkaan van Europa. Of het daardoor komt is moeilijk te zeggen, maar er heerst een speciale energie -rust!- in deze onlangs gerenoveerde 18e eeuwse villa, waar ook kookcursussen en yogalessen worden aangeboden. Wie op zoek is naar rust, romantiek en cultuur is hier aan het juiste adres!

http://www.monacidelleterrenere.it

Tags

travel
hotels
valentijnsdag

Lees ook

Aanbevolen voor jou