Travel

PFW | dit zijn de coolste clubs in Parijs

Geloof ons, Parijs is zo veel meer dan slechts de stad van de liefde!
Reading time 2 minutes

REX CLUB

Deze Parijse nachtclub bestaat al 30 jaar en heeft haar authenticiteit behouden. Naast de Rex Club vind je op de Grands Boulevards een bioscoop met dezelfde naam. Je kunt erheen voor electro en internationale muziek.

 

THE GARAGE

In de Ville Lumière vind je sinds kort The Garage - een spectaculaire club met indrukwekkende line-ups. Geniet vlakbij de Seine van goede muzikanten of pak een electro-night mee. 

CONCRETE

Voor een goede mix van house en techno moet je naar Concrete. Deze toffe club vind je op een boot op steenworp afstand van de Gare de Lyon en met prachtig uitzicht op de Seine. Stamgasten zijn hier onder andere Nina Kraviz, Len Faki, Apollonia en meer... 

T7

Qua locatie, architectuur en muziek is T7 favoriet. Het is een gigantische club met een enorm terras, veel neonlichten en indrukwekkende artiesten, muzikanten en DJ's.

LES NUITS FAUVES

Deze extravagante en kleurrijke club wordt vaak gebruikt als filmlocatie - en wij snappen waarom. De neo-punk vibe van de club is overweldigend en er passen wel 1500 mensen in. Geen kleine speler in het Parijse nachtleven dus! 

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou