Travel

Parel der hotels in Barcelona!

Ga je op city-trip naar Barcelona? Dan is W Barcelona the place to stay!
Reading time 2 minutes
Locatie

Met je ene voet in de bruisende stad en je andere voet tussen de zandkorrels: de locatie van W Barcelona is er eentje om te onthouden. In de hete zomerzon is dit glinsterende stukje architectuur zelfs vanuit het vliegtuig al te spotten. Architect Ricardo Bofill plaatste deze hightechbolster in het midden van de Barceloneta-buurt. 

Kamers

Het vernieuwde interieurontwerp is een spannend avontuurtje tussen de kalme zee en de drukke stad, noem het urban aquatic. Eindeloze golven van blauwtinten worden afgebroken door hinten wit en roze. Strak en sexy, en dan hebben we het nog niet eens over het uitzicht. 

Food

Het restaurant Pez Vela, dat erom bekend staat de beste paella van de stad te serveren, bevindt zich onder het W. Om ook jouw oordeel te geven over dit de hemel in geprezen rijstgerecht, zul je het zelf moeten testen. Een luxeprobleem, lijkt me. 

Insiders

Als iemand op de hoogte is van de nieuwigheden in de stad van tapas en mozaïek (hallo Gaudi), dan zijn het de ‘Insiders’ van W Barcelona wel. Deze vip-hosts tonen jou exclusieve hidden gems, zoals de nieuwste hotspots op gebied van mode, design en gastronomie. 

Bailar

Passie voor muziek? Je bent in goed gezelschap: op de 26ste verdieping en op de begane grond bevinden zich Club Eclipse en The Wet Deck, aan het zwembad. Daar gaat het feestje tot in de late uurtjes door. Ook heeft de W zijn eigen Sound Suite, waar artiesten meteen de studio in kunnen duiken. Eat, sleep, record, repeat. 

Genieten

Van het goede leven genieten kan natuurlijk op verschillende manieren. Aangezien de W Hotels alle zintuigen willen prikkelen bij hun gasten staat ook wellness op het menu. Een Fabulous Facial in de Bliss Spa, een les ‘Suppen’ op de Middellandse Zee of pootjebaden in de infinity pool van het Sun Deck, waarbij, jawel, de handdoek jou gewoon wordt aangereikt. 

www.w-barcelona.com

Tags

travel
barcelona
reizen
w-barcelona

Lees ook

Aanbevolen voor jou