Travel

Op vakantie met The Hoxton

Echt aan vakantie toe? Maak het jezelf gemakkelijk en sla de vakantiestress over. The Hoxton regelt alles.
Reading time 2 minutes

Laat je drie dagen volledig in de watten leggen tijdens deze island hideaway. Het enige waar jij je nog zorgen over hoeft te maken is het inpakken van je koffer!

Tijdens deze zomertrip naar het Kroatische eiland Obonjan kun je volledig ontspannen onder het genot van zon en zee. Kom tot rust tijdens het programma van Hoxton Holidays met onder andere geluidstherapie, yoga tijdens de zonsondergang, bloemistworkshops en live muziek uitgekozen door Gilles Peterson en Phonica Records. Een relaxtere vibe ga je deze zomer niet vinden!

Tijdens de trip verblijf je in een tent. En niet zomaar eentje, de comfy Camp Hox tent is voorzien van USB stopcontacten, airconditioning, een Roberts Radio en een luxe welkomstpakket vol met festival essentials en cadeautjes. Glamping it is! 

En ook het eten en drinken wordt de hele reis verzorgd door The Hoxton. Het enige wat je nog te doen staat is het boeken van de vlucht. De transfers en speedboat naar het eiland staan al voor je klaar. 

En ja, je kan volledig uitgerust op vakantie, want de nacht voor je vertrek verblijf je in The Hoxton Amsterdam of The Hoxton Holborn als je vanaf Londen reist. Hiervoor is een programma gemaakt om in 24 uur alle hotspots van deze steden te ontdekken voordat je vertrekt naar het eiland van rust. 

Happy Summer! 

/

Ga naar The Hoxton Holiday om je reis compleet te maken!

Het Hoxton Holidays Amsterdam-Obonjan pakket kost €699. Dit is inclusief één nacht in het The Hoxton, 3 nachten in een Camp Hox tent in Obonjan, een welkomst goodiebag en een volledig reisplan met uitgebreid eten en drinken. De vlucht zit niet bij de prijs inbegrepen.

Tags

the-hoxton
the-hoxton-amsterdam
vakantie

Lees ook

Aanbevolen voor jou