Travel

Oktober wordt vaak gezien als…

...een grauwe, natte maand. De zomer is definitief vertrokken en de feestdagen zijn nog ver weg. Maar er is licht in de duisternis! Dit is het perfecte moment voor een tripje naar de beste outlet van Europa: Bicester Village in Oxfordshire!
Reading time 1 minutes

En zeker nu er deze maand de nadruk wordt gelegd op Brits modetalent. Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseert de luxe winkelbestemming samen met de British Fashion Council een Pop-Up evenement. In de tijdelijke Pop Up Store (nog t/m 27 oktober) zijn designs te zien én te koop van meer dan 30 bekende ontwerpers en veelbelovend aanstormend talent.

En er is nóg een positieve kant aan dit initiatief. Elk jaar selecteren Bicester Village en The British Fashion Council jong Brits designtalent voor een jaar lang zakelijk mentorschap en het creëren van commerciële kansen. Afgelopen jaar viel die eer te beurt aan namen zoals Erdem, Mary Katranzou, Rejino Pyo, Emilia Wickstead en Mother of Pearl, to name a few.

Er zijn momenteel meer dan 160 boetieks in Bicester Village, met Chloé, Dior, Alexander McQueen, Saint Laurent, Celine, Givenchy, Loewe  en Fendi. In dit shopwalhalla vind je geen B-Keus of rare left-overs, maar collecties die net uit de winkels zijn verdwenen. Prijzen kunnen tot 60% goedkoper zijn dan de aanbevolen verkoopprijs. Dus mocht je vorig jaar die beeldschone jas van Givenchy hebben overgeslagen vanwege een ontoereikend banksaldo, dan is dit wellicht je uitgelezen kans! Wel eerst even naar Londen en vanuit daar binnen een uur met de trein naar Bicester Village!

Tags

pop-up
travel
tip
designer
reizen
bicester-village

Lees ook

Aanbevolen voor jou