Travel

NYFW | dit zijn de coolste clubs in New York

The Big Apple never sleeps... En met reden!
Reading time 2 minutes

Cielo Club
 

Volgens bronnen is dit de beste club in de hele stad. Cielo Club is dé plek waar internationale DJ's hun draaiskills vertonen. Bovendien is het er classy zonder dat het stijf aanvoelt. Ben je binnenkort in NY? Ga dan vooral zaterdagavond even langs want dit is dé plek die je niet mag overslaan.

18 Little W. 12 St., New York City - Meatpacking District

Marquee

In hartje Chelsea vind je de trendy club Marquee. Maar voordat je de deur uitgaat, dubbel-check dan wel even je outfit, want je komt er niet zomaar binnen: korte broeken of petten zijn no-no's. De muziekgenres in de Marquee lopen heel erg uiteen; van underground house op de woensdag tot commerciëlere muziek op de zaterdag.

10e Ave, op de hoek met 27th street, New York City

Lavo Restaurant & Undergroung Club
 

Na het eten linea recta de club in? Dat kan bij Lavo, mits je aardig wat geld op zak hebt; de award-winning menukaart is namelijk niet aan de goedkope kant. Maar wat je wél op de koop toe krijgt is het gevoel dat je een echte VIP bent, mede doordat je omringd bent door celebs van allerlei pluimage. Zo vierde Paris Hilton hier vorig jaar nog haar verjaardag.

39 en 58th St, New York City.
 

Webster Hall
 

Webster Hall is één van de oudste clubs in New York en doet niet alleen dienst als nachtclub maar ook als concertzaal. Menig artiest heeft hier het podium al betreden en - heel easy - er geldt hier geen dresscode: just come as you are

125 East 11th Street, New York City

Tags

hotspots
new-york
travel

Lees ook

Aanbevolen voor jou