Travel

Nieuw betaalbaar luxueus hotel in Amsterdam

De Nederlandse hotelketen citizenM wist het afgelopen decennium meer en meer van de wereld te veroveren; van Kopenhagen, Parijs, en Londen tot New York, Boston, Taipei en Shanghai. Nu is het tijd voor heugelijk nieuws dichterbij huis: het derde citizenM-hotel in Amsterdam is geopend!
Reading time 2 minutes

Betaalbare luxe voor iedereen. Dat is het uitgangspunt van citizenM. Klinkt leuk, maar hoe zet je dat op poten?

CitizenM kiest voor uniformiteit - er is één soort kamer - en schrapt overbodige keuzemogelijkheden. Wanneer je een stad bezoekt kom je tenslotte alleen op je hotelkamer om te slapen en je op te frissen. Zodoende zijn citizenM-kamers voorzien van een megagoed bed, fijne badkamer (met regendouche), sfeermakende elementen (denk aan: tv & gratis films, muziek en licht) en slim design.

/

Naast de kamer kun je gebruik maken van de citizenM-zitkamer. Deze hotellobby 2.0 is te omschrijven als een huiskamer met 24/7 bar en snackassortiment, waar je neerploft op prachtige Vitra-meubels en je kunst van diverse lokale artiesten, zoals Pablo Lucker en Lois Cohen, bewondert.

Ondertussen nip je aan een lokaal drankje en kies je een where the locals eat-restaurant voor vanavond. Inderdaad, geen restaurant in het hotel. CitizenM laat de (uitgebreide) lunch en diner over aan de steden zelf, want die zijn per slot van rekening bezaaid met leuke restaurants. Wel kun je lekker ontbijten in het hotel! 

CitizenM-hotels zijn gelegen op a-locaties, zo ook de nieuwe vestiging in Amsterdam. Je vindt ‘m op Sarphatistraat 47, op steenworp afstand van de Amstel, theater Carré, Hermitage Museum, de levendige Utrechtsestraat en ga zo maar verder.  

 

 

Ga voor meer informatie over citizenM en het boeken van je verblijf naar citizenm.com.

Lees ook

Aanbevolen voor jou