Travel

Nazomeren op een perfecte plek?

Weelderige luxe, zon en zee. Je kunt het slechter treffen! Well hello, Maxx Royal Kemer!
Reading time 3 minutes

Een vakantie boeken is niet makkelijk. Zeker niet wanneer de wensen uiteenlopend zijn en ieder lid van het reisgezelschap zijn/haar verlanglijstje heeft.

Niet te ver vliegen, maar wel écht weg. Een blauwe zee, maar óók een zwembad. Kindvriendelijk, maar géén kindervakantie. Genoeg te doen, maar óók ontspanning. Geweldige service, maar wél genoeg privacy. Lekker eten en drinken, én gezonde keuzes. We kunnen nog uren doorgaan, maar er is een heerlijke plek aan de Turkse Rivièra die aan alle eisen voldoet.

/

In de baai van Kiris ligt het majestueuze Maxx Royal Kemer Resort & Spa, een prachtig complex omringd door natuur en dat van (meer dan) alle gemakken is voorzien. Het complex telt minder dan 300 suites & villa's die stuk voor stuk een zijn uitgerust met verwennerijen als een jacuzzi, luxe badjassen, Bvlgari-badproducten, balkon, Nespresso-apparaat, een prachtig uitzicht en niet geheel onbelangrijk: snelle Wi-Fi.

Waterpark

Ook buiten de kamers is genoeg te doen en zul je snel merken dat de hamvragen van de dag worden: "Bij welk zwembad zullen we gaan liggen? Of doen we toch een dagje strand?" Zwembaden in overvloed; er is zelfs een zoutwaterbad en heel waterpark! Daarbij ligt Maxx Royal Kemer Resort & Spa op loopafstand van het centrum van Kiris en 6 kilometer van Kemer.

De jongere vakantiegangers worden ook flink in de watten gelegd. Zo is MAXXI Land ingericht voor verschillende leeftijden, kan er de hele dag door ijs worden gegeten en wat is er nou leuker dan extra laat opblijven voor een verkleedfeest of magische show?

Maxx Royal x Tim Boury

Honger zul je zeker niet krijgen in het vijf-sterren-plus Maxx Royal Kemer Resort & Spa, want het beschikt over verschillende à-la-carterestaurants, maar ook over een patisserie, chocolaterie en detoxbar. Niet te vergeten: excellente roomservice!

Het eetfestijn wordt alleen maar beter, want Maxx Royal is onlangs een samenwerking aangegaan met 'de chef van 2017', de Belgische Tim Boury. Boury stelde een aantal gerechten samen, welke nu worden geserveerd in het Emerald Restaurant. Culinaire hoogstandjes met zeer hoogwaardige ingrediënten. Bon appétit!

Gezien een glimlach geen geld kost wordt deze rijkelijk uitgedeeld aan de gasten, maar naast vriendelijkheid geeft het Maxx Royal-team veel meer. Koude handdoekjes bij het zwembad, een brillenpoetsservice, maar er kan ook een helikoptershuttle worden geregeld!

Genieten gegarandeerd tijdens een heerlijke huwelijksreis, reis met de kinderen of welverdiende vakantie.

Goede reis!

 

Ga voor meer informatie naar: www.maxxroyal.com

Lees ook

Aanbevolen voor jou