Travel

Luxe in een winter wonderland

Stilte, de zon die glinstert in de hagelwitte sneeuw, strakblauwe lucht en uitzicht op majestueuze bergtoppen: Hotel Riml, de parel van de Oostenrijkse Alpen, heeft het allemaal.
Reading time 2 minutes

'Daarboven is zoveel zon... Wat zou het super zijn om daar te kunnen skiën.' Met deze zin begint in 1965 de geschiedenis van het hoogstgelegen hoteldorp in Oostenrijk, Hochgurgl. Inmiddels bestaat het dorp uit zes hotels, met Hotel Riml – gelegen op 2200 meter hoogte - als hoogst gelegen viersterrenverblijf van de Alpen. 

SKIËN

Wie 's winters de bergen opzoekt doet dat doorgaans om te skiën. Wat een luxe om direct vanuit het hotel, pal op de piste, af te dalen naar de eerste lift. Geen gedoe met pendelbussen (scheelt een hoop tijd en gezweet in je skipak) maar hop, de ski's of het snowboard onderbinden en glijden maar! 

GOLFEN

Na een dagje in de sneeuw verruil je de ski's voor een golfclub. We horen je denken: golfen in de sneeuw, hoe dan?! Welnu, het hotel is uitgerust met de grootste indoorgolfbaan van Europa (700 m2), inclusief driving range, putting greens en videoanalyse om je swing te perfectioneren. Prima plek dus, om tijdens je wintersportvakantie en passant ook even je handicap op te schroeven. 

SKY RELAX AREA

Leuk al dat sporten, maar vakantie is toch om te ontspannen? Kan ook! Hotel Riml is uitgerust met een zonneterras dat adembenemend uitzicht biedt op de majestueuze bergtoppen van wel drieduizend meter hoog. Overigens is dat zonneterras een slimme vondst, want zo hoog boven de wolken zijn de zonuren immers talloos! Naast het panoramaterras is de luxueuze Sky Relax Area (1700 m?!) ook uitgerust met een outdoorjacuzzi (met waanzinnig uitzicht), een Finse sauna (wederom a killer view) en een moderne spa, voorzien van alle wellnessfaciliteiten. 

/

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou