Travel

6x huwelijksreis bestemmingen

Unieke locaties voor een onvergetelijke reis.
Reading time 2 minutes
KRETA - GRIEKENLAND

Dit eiland in Griekenland is niet alleen de grootste van het land, maar ook één van de meest spectaculaire. Verwacht wilderige landschappen met bergen en valleien maar ook azuurblauwe idyllische stranden.

CUSCO - PERU

Cusco bevindt zich tussen Machu Picchu en Lima en geeft je een unieke mix van cultuur, festivals en sfeer. Ga samen op ontdekkingstocht en bezoek de Andes Cordillera en de ruïnes van de Inca's en Azteken. 

HANOI - VIETNAM

Deze bruisende, eeuwenoude stad in het noorden van Vietnam is een échte must-see. De stad heeft een historisch centrum met veel buddistische tempels, markten en musea. Ook kun je gemakkelijk (en betaalbaar) uitstapjes maken naar de indrukwekkende rijstpelago's in het plaatsje Sa Pa of boek samen een trip naar het romantische Ha Long Bay aan de oostenlijke kust. 

NAIROBI - KENIA

Nairobi is één van de grootste steden in Afrika - en dat zegt wat. Ook kent Nairobi nog weelderige natuurgebieden zoals het Nairobi National Park. Hier kun je wilde dieren (en zelfs bedreigde diersoorten) bekijken in hun natuurlijke habitat. Ga dus op safari of trek naar omliggende dorpen en kusten. 

KAPAA - HAWAII

Kaapa is een bijzondere mix van traditioneel en modern en is een charmante stad op het Kauai eiland. Het wordt ook wel Garden Island genoemd dankzij de tropische bossen. Lekker strandhangen kan hier ook als de beste dankzij de pittoreske stranden. 

ISHIGAKI - JAPAN

Als je bij Japan alleen maar denkt aan miljoenensteden loop je echt wat moois mis. Zo kent Japan prachtige paradijselijke stranden, baaien en natuur. Bijvoorbeeld het kustplaatsje Ishigaki waar de temperatuur altijd aangenaam is.

Tags

travel
huwelijk
reizen
tips
honeymoon

Lees ook

Aanbevolen voor jou