Travel

Hemels verblijf

Als er een hemel bestaat voor skiërs die ook graag golfen en bovendien van wellness houden, moet die er uitzien zoals Hotel Riml.
Reading time 1 minutes

Dit luxueuze skihotel in het hart van de Oetztal Alpen heeft een ideale ligging direct aan de pistes. Parkeer bij aankomst je auto in de parking onder het hotel en laat hem daar vervolgens de rest van de vakantie staan. Je zult hem niet meer nodig hebben, want er is geen enkele reden om dit moderne hotel in traditioneel Oostenrijkse stijl te verlaten, behalve dan om de lange latten onder te binden. Houd je echter niet van skiën en ben je sowieso met geen stok de piste op te krijgen? Kein Problem: ook hartje winter. Want Hotel Riml, gelegen op 2200 meter hoogte, herbergt de grootste indoorgolfbaan (700 vierkante meter!) van Europa, met panoramisch uitzicht op de toppen van de Tiroler Alpen.

Tot slot, of het nu een ski- of een golfvakantie wordt, van een beetje wellness op zijn tijd is nog nooit iemand slechter geworden. En dus kun je na een rondje golfen of een middagje skiën heerlijk ontspannen in de gigantische spa en wellnessruimte en genieten van tal van geavanceerde schoonheidsbehandelingen.

www.hotel-riml.com, Hochgurglerstraße 16, Ötztal, Tirol.

Lees ook

Aanbevolen voor jou