Travel

Back to the basics: 3x minimalistische hotels

Dompel jezelf onder in de natuur, zonder afleidingen van overbodige poespas en andere rand-zaken.
Reading time 1 minutes

Natuurlijk is een over the top-hotel voorzien van alle luxe en gemakken heerlijk, maar dat neemt niet weg dat we af en toe ook behoefte hebben aan een meer back to basic tripje: weg met Wi-Fi, uitgebreide ontbijtbuffetten en de drukte van de stad en omarm de rust van de natuur. 

Dit zijn onze drie favoriete rustgevende locaties op een rij:

1. Setouchi Retreat Aonagi

De ontwerpers van het Setouchi Retreat Aonagi-hotel in Japan bedachten een concept waarbij bezoekers zich kunnen terugtrekken in de natuur en zo optimaal van alle seizoenen kunnen genieten. Vanuit het privé-zwembad heb je adembenemend uitzicht op de zee en de bergen, zonder pottenkijkers. Wat een droom!

 

/

2. Lloyd's Inn

Verscholen tussen de bruisende straten van Singapore, vind je Lloyd's Inn. Deze witte oase van rust biedt een eigen zwembad, dakterras, moderne tuin en heel veel groen. De perfecte plek voor wie zich in stijl wil afzonderen van de bewoonde wereld.

/

3. Pedras Salgadas Spa & Nature Park

Iets dichter bij huis vind je de Pedras Salgadas Spa & Nature Park. Deze prachtige retreat is gelegen in Portugal en is de perfecte plek voor het hervinden van je innerlijke rust. De kleine eco-bungalows, midden in de natuur, zijn minimalistisch ingericht en een echte verademing.

/

Tags

travel
hotel
spa

Lees ook

Aanbevolen voor jou