Travel

Als een god in Griekenland deze zomer

De charme van Eagles Villas? Chic, gepolijst, modern en toch ongedwongen: je bent per slot van rekening op vakantie.
Reading time 2 minutes

Een stukje hemel op aarde. Tussen het groen van de heuvels, de kleurenpracht van de weelderige tuinen en het sprankelende blauw van de Egeïsche Zee bevindt zich het gloednieuwe luxeresort Eagles Villas. Locatie: Ouranoupolis, Halkidiki. Een heiligdom van rust, comfort, genot, bliss, luxe en privacy. Niet zo vreemd dus dat A-listers en royalty de weg naar dit oord al hebben gevonden.

villa's

Strak vormgegeven, modern, elegant en stijlvol: deze 42 luxevilla’s zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de wensen van reizigers die gewend zijn aan het comfort van het aangrenzende vijfsterrenhotel Eagles Palace, maar daarnaast gesteld zijn op privacy. Iedere villa is dan ook uitgerust met een private pool en een eigen lounge-area met prachtig uitzicht over de baai.

losse ambiance

Hoewel Eagles Villas een oase van luxe is, met uitmuntende restaurants en een werkelijk onberispelijke service, is het opvallend hoe jn ‘los’ de sfeer is. Hoe high-end ook, niemand kijkt op als je op je teenslippers afdaalt naar het strand. Het is juist dit gegeven, deze ongedwongen ‘chic’, dat het verblijf echt aangenaam maakt én geschikt om kinderen mee naar toe te nemen.

fab food

Het resort is uitgerust met verschillende restaurants, elk met een eigen stijl: haute cuisine bij Kamares Restaurant, een luxe barbecue op – hoe idyllisch! – het strand met vers gevangen vis bij Armyra Restaurant, fraaie cuisine à la carte bij Lofos en heerlijke Italiaanse gerechten plus een prachtig uitzicht toe bij Vinum.

genieten in stijl

De stijlvolle villa’s, de privézwembaden, het toverachtige uitzicht, het strand met magische zonsondergangen, de restaurants, cocktails, in nity pool, spa (thermal suites, stoombaden en diverse behandelingen) en niet in de laatste plaats de uiterst vriendelijke en bekwame staf, maken Eagles Villas tot een droombestemming.

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou