Travel

Stukje paradijs op Curacao

Onze Place To Be bevindt zich deze keer in de Caraïben, op paradijselijk Curaçao om precies te zijn.
Reading time 2 minutes

LOCATIE
Villa Royale is gunstig gelegen, op tien minuten van Willemstad. Dit intieme en zeer luxe oord is omgeven door een tropische tuin terwijl de bekende Jan Thiel Beach op loopafstand ligt - ideaal want hier vind je verschillende mooie beachclubs en restaurants. Persoonlijke aandacht staat bij Villa Royale hoog in het vaandel, kortrom, je voelt je hier koning te rijk. 

VILLA'S
Villa Royale telt 'maar' vier villa's. Dat zorgt ervoor dat je lekker veel privacy en alle ruimte hebt. Voor het ontwerp van de kamers tekende niemand minder dan topdesigner Eric Kuster. Zijn inrichting is een combinatie van modern design en Caribische elementen. Je zou bijna de hele dag in je villa willen zitten!

PRIVÉCHEF
Het resort heeft geen eigen restaurant maar de villa's zijn allemaal voorzien van een schitterende keuken, mocht je zelf willen koken, dan kan dat. Of nog beter: je kunt een privéchef inhuren. Bovendien is er een privégym waar je in alle rust kunt sporten. Voor de kleintjes is er een speciale speelruimte waar ze hun lol op kunnen.

EXCURSIES
Als je in een avontuurlijke bui bent kun je allerlei excursies boeken. Een rondje langs het eiland, een boottochtje naar het onbewoonde paradijsje Klein Curaçao en zelfs een helikoptervlucht is mogelijk.

GENIETEN
Het lichaam goed laten uitrusten is belangrijk, maar verzorging ook. Vlakbij Villa Royale is er een spa waar je kunt genieten van een heel scala aan facials en massages. Je kunt ook een privé-massage boeken in je eigen villa, wel zo relaxed. 

www.villaroyalecuracao.com

Tags

curacao
villa
villaroyale

Lees ook

Aanbevolen voor jou