Travel

Getest: slapen onder de sterrenhemel op 85 meter hoogte

Leven in een bubbel? Slapen in een bubbel! Onder de sterren... Dit is precies wat je kunt doen op - ik herhaal - óp het Ramada Apollo Amsterdam Centre hotel.
Reading time 1 minutes

Mogelijk ben je bekend met het Floor17, het restaurant gelegen op het dak van het hotel, maar van 12 mei tot 10 juni 2017 kun je naast een gezellig hapje en drankje ook overnachten op het dakterras. Onder de sterrenhemel. In een gigantische air bubble

De bubbel is van vele gemakken voorzien: een goedgevulde mini-bar, heerlijk bed, comfy zithoek en telescoop. Je voelt je meteen thuis in deze onwerkelijke setting stijlvol ingericht door Made.com. Chillen op je privedakterras, daarna sterrenkijken in bed en heel rustig slapen om wakker te worden van de opkomende zon. Good morning! Na het uitgebreide ontbijt op bed (inclusief bubbels) wil je zeker niet meer uit je bubbel komen...

Slapen onder de sterren

Maar hoe zit het het met de sanitaire voorzieningen? No worries! Hier is over nagedacht en zo heb je naast de bubbel ook een luxe hotelkamer tot je beschikking. 

Ben jij een romantisch uitje aan het plannen of je inner-André Kuipers aan het zoeken? Dan is deze unieke beleving op 85 meter hoogte, met prachtig uitzicht over heel Amsterdam en het sterrenstelsel perfect! Tot slot een tip: neem je zonnebril mee in de bubbel, want 's ochtends schijnt de zon redelijk fel in je bubbel.

Veel plezier!

 

Voor meer informatie en reserveringen: www.apollohotels.nl

Tags

amsterdam
air-bubble
slapen-onder-de-sterren
floor17
made-com
ramada-apollo

Lees ook

Aanbevolen voor jou