Travel

9x Londen hotspots van onze fashion editor Olivia Davies

Vergeet Parijs- London is always a good idea! Onze Fashion Editor deelt een paar van haar favoriete plekken in haar hometown. Dus: tijd voor actie! Boek een vlucht en ontdek London!
Reading time 3 minutes
Sketch

Waan je in een Wes Anderson film met dit perfect pink paradise. Beleef hier de ultieme eet expecerience. Design geïnspireerde op Bourgeois, fascinerende kunst en de meest bijzondere toiletten in heel London...

9 Conduit St

Shoreditch house

Een lange werkdag, of eigenlijk elke dag, sluit je het best hier af. Op het dak, turend over het zwembad (druk in gebruik wanneer de zon schijnt natuurlijk) wordt de drukke dag ondergedompeld in een gezellige atmosfeer, voor je de levendige stad weer intrekt. 

1 Ebor St

Columbia Road flower market

Columbia Road is een melting pot van cultuur en heeft een echte Oost-Londen vibe. Onafhankelijke winkels, galerijen en langs de bloemenmarkt vintage en antiek. Geniet terwijl de altijd indrukwekkende live band de voorbijgangers vermaakt. Hier geldt dus echt: sunday fun-day.

Columbia Rd

Dishoom 

Voor een ongeëvenaarde brunch is deze Bombay ontbijt ervaring simpelweg de "bomb". Door de ietwat onconventionele kijk op brunch is dit een authentiek Indiaas avontuur voor de smaakpapillen in een decadente & mystieke sfeer.

7 Boundary Street

Liberty London

Dit vind ik de allermooiste winkel in Londen. Het is telkens weer een ware belevenis. Van de verse bloemen bij de ingang, het decadente interieur, tot de perfect uitstalling van alle begeerde artikelen. Inclusief een stationary afdeling to die for!

Regent St 

 

Fat Buddha Yoga

Het is een fusie van de oude kunst van yoga, de bumping basislijnen die je geest onder controle krijgen en sterke Ibiza vibes, ook al is het pas maart! Er zijn yoga-lessen op verschillende locaties door de hele stad. Good vibes zijn gegarandeerd.

Simon Smith Hair Salon

Simon is the go to man voor stijlvolle Londenaren die de drukte van de stad willen ontvluchten in de Cotswolds (waar ik mezelf in dit geval onder reken). Hij is een ware tovernaar als het op haar aankomt en hij heeft, niet te vergeten, de meest stylische en gezellige salon!

Chipping Norton

Lights of Soho

Dit kunstzinnige neon wonderland is een ware lust voor het oog. Deze iconische expositie bestaat onder andere uit het werk van neon-art veteranen Tracy Emin en Chris Bracey. Naast de Neon & Light-Art Gallery is dit ook nog een sassy members club.

35 Brewer St

Tate Britain

Deze voormalige gevangenis is tegenwoordig een museum en daarmee een decadente thuisbasis voor een paar van de meest aangrijpende kunsternaren van Groot-Brittannië. Tussen de oude en nieuwe kunstwerken staan fascinerende installaties. En deze lente verwelkomt Tate Britain het werk van David Hockney. 

Millbank, Westminster

Tags

hotspots
travel
london

Lees ook

Aanbevolen voor jou