Travel

5x wanderlust op Instagram

Wegdromen bij de mooiste vakantie kiekjes met een kleine steek van jaloezie...
Reading time 2 minutes

Dit is wel wat anders dan de diashow met de vakantiefoto's van je tante op de camping in Frankrijk. Bij deze Instagram-accounts wil je eigenlijk direct een ticket naar ver, ver weg boeken en nooit meer terugkomen. Maar aangezien dat makkelijker gezegd is dan gedaan: hier alvast wat jaloersmakend beeld om bij weg te dromen. 

@welikebali

Eigenlijk kan je al lang niet meer om deze twee reislustige vrouwen heen. Pris en Eve bezoeken het ene na het andere paradijs en leggen dat in foto's, blogs en vlogs vast. De groenste palmbladeren, de blauwste zeeën en de witste stranden. Hun feed straalt van vrolijkheid, kleur en zon.

@danielkordan

Zelfs al zou je letterlijk dezelfde reis afleggen als Daniel Kordan, heb je kleine kans dat je foto's er net zo uitkomen te zien. Maar daarvoor is hij natuurlijk landschap fotograaf. De beelden zijn betoverend en lijken bijna onwerkelijk. 

@expertvagabond

Van een selfie met een kameel tot diep onder water. Matt reist de hele wereld over en deelt daarbij de mooiste kleurrijke beelden, landschappen en portretten van locals

@tuulavintage

Zelfs hoogzwanger bezoekt ze de mooiste plekjes, deelt ze de lekkerste hapjes en de mooiste uitzichten. Voor een instant good feeling en een zonnig gevoel moet je zeker even een kijkje nemen in het leven van Jessica Stein

@worldwanderlust

Op haar Instagram legt Brooke de mooiste plekjes op aarde vast, van drukke steden tot de plekken waar je je eventjes helemaal alleen op de wereld voelt. En dat met de meest kleurijke plaatjes die het hart sneller doen kloppen. 

Tags

instagram
travel

Lees ook

Aanbevolen voor jou