Travel

5 romantische uitjes voor Valentijnsdag

Kies je voor de frisse, heldere berglucht, of toch liever voor een pittoreske stedentrip?
Reading time 2 minutes

1. Aman Hotel, Venetië

Venetië klinkt romantisch en - no spoiler alert - dat is het ook! Vooral het Aman Hotel is een bezoekje waard als je de romantiek wilt opzoeken. Dit hotel is gevestigd in een gebouw uit de 19e eeuw waar Rococo en hedendaagse kunststromingen elkaar op fraaie wijze versterken. Ook vind je hier een luxe spa en fraai uitzicht op de adelijke paleizen en de kanalen.

/

2. Chalet Levissima, Bormio 

In de Italiaanse provincie Sondria vind je op 3000 meter hoogte een pittoresk chalet met de naam Levissima. Het levendige wintersportplaatsje er omheen biedt 110 km aan skipistes en is een hotspot voor fans van avontuurlijke sneeuwpraktijken. Het chalet zelf is ingericht met smaak en voorzien van grote ramen waardoor je optimaal van het adembenemende uitzicht kunt genieten. 

/

3. Club Med Resort Valmorel, Savoie

In het bruisende hart van Savoie staat een chalet dat van alle gemakken is voorzien. Hoewel het modern is ingericht vind je tegelijkertijd talloze traditionele Alpen-interieur elementen terug. Ben je klaar met skiën? Laat je dan verwennen in de spa en kom samen heerlijk tot rust...

/

4. Grand Hotel Casselbergh, Brugge

Het Belgische Brugge wordt gekenmerkt door historische elementen. Zo heb je hier het Grand Hotel Gasselbergh, gelegen op een kleine 300 meter van de Grote markt. Na een drukke dag in de stad kunnen jullie je terugtrekken in de spa van het hotel (die je vindt in de 16e eeuwse kelder...) of stap in een heerlijk Turk bad. 

/

5. Hotel La Perla, Corvara

Het ideale toevluchtsoord van skiliefhebbers is Hotel La Perla in het Italiaanse Corvara. Op steenworpafstand pak je een mooie afdaling mee en als je het zat bent neem je een duikje in het heerlijke zwembad van het hotel. 

/

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou