Travel

5x magische reisbestemmingen

Deze adembenemende locaties zijn redelijk onbekend, en héél 'instagrammable'!
Reading time 1 minutes

# 1 De regenbogen van Peru

Bij Peru denk je aan lama's en de Machu Picchu, maar er is zo veel méér! Zo vind je er prachtige natuurreservaten, indrukwekkende landschappen en een heus regenbooggebergte met ongelofelijk kleurverloop. 

# 2 Upper Antelope Canyon van de Verenigde Staten

De Upper Antelope Canyon in Arizona is werkelijk adembenemend en werd in 1931 'ontdekt' door een Navajo-indiaan, die op zoek was naar een verloren schaap. We zijn hem dankbaar voor zijn vondst! 

# 3 Lençois Maranhanses National Park, Brazilië

Van witte zandstranden tot het regenwoud, je vindt het allemaal in Brazilië. In het noorden van het land ligt het Lençòis Maranhanses National Park. Hier vind je een enorm 'maanlandschap' van 1550 vierkante kilometer bestaande uit witte zandduinen en natuurlijke meren met kristalhelder water.

# 4 Vissersdorpen in Sri Lanka

Wil je naar Azië? Ga dan vooral eens naar Sri Lanka; deze parel van het Oosten is bezaaid met pittoreske, authentieke vissersdorpen.

# 5 IJsland en zijn ijsgrotten

Het natuurlijke landschap van IJsland is gevormd door de kou en de tektonische platen van de Aarde. Hier kun je prachtige fenomenen bewonderen zoals het noorderlicht, ijsgrotten, geisers en de zwarte stranden met hoekige kliffen. Voor op de bucket list!  

Tags

travel
vakantie
reizen
wanderlust

Lees ook

Aanbevolen voor jou