Travel

10 x last minute reizen door Europa

Van Berlijn tot Barcelona, ​​van Ibiza tot Corfu: het is nog niet te laat voor een 'last minute' vakantie!
Reading time 2 minutes

Het is zomer, en hoe. De temperaturen stijgen de pan uit en er is zonlicht genoeg in Hollandia. Toch prikkelt dit fijne weer om er op uit te gaan en op zoek te gaan naar fijne vakantiebestemmingen elders in Europa. Want zeg nou zelf, het liefst willen we natuurlijk eindeloos chillen aan het zwembad, cocktails drinken op het strand, of op ontdekkingstocht door een Mediterraanse stad... Het is gelukkig nog niet te laat! Dit zijn 10 last minute reisideeën in ons eigen continent.


 

Europese steden

Eigenlijk is het onmogelijk om slechts één Europese stad te kiezen... Ga voor Berlijn als je wilt proeven van kunst, cultuur en een bruisend nachtleven, of kies Boedapest en pak gelijk een party-weekje Sziget mee. Ook Parijs blijft favoriet met al haar fijne marktjes, winkels, bistrot's en boulangeries. En natuurlijk is Londen een aanrader, met de fraaie musea en prachtige parken.

En wat dacht je van Kopenhagen waar de gelukkigste mensen ter wereld wonen? Dat zal niet voor niks zijn...Toch liever naar het zuiden? Dan is Barcelona ideaal: hier vind je de perfecte mix van zon, zee, nachtleven, heerlijk eten en adembenemende architectuur.

De Europese eilanden
 

Maar wat is er nou zomerser dan een eiland? En laat Europa toevallig nogal wat eilanden rijk zijn! Geniet van de zee en verse vis en ga voor een last-minute weekje naar het strand.

Een goede en betaalbare optie is het mooie Corfù in Griekenland, maar ook het Italiaanse Sicilië is de moeite waard. En als we dan nog twee eilandtips mogen geven dan zijn dat Ibiza en de Balearen, voor chille vakantie-vibes en party tot zonsopgang. 

Tags

tip
vakantie
reizen
tips

Lees ook

Aanbevolen voor jou