Style

Zitten op denimmeubels? Yes, please!

Het zal je misschien niet ontgaan zijn dat Denham The Jeanmaker dit jaar tien jaar bestaat. Dit leidde tot 10 collabs met toffe merken. Eén daarvan is het Scandinavische interieurmerk NOR11.
Reading time 1 minutes

Misschien ben je weleens in Denham’s flagshipstore aan de Amsterdamse Hobbemastraat geweest. Daar vind je een schitterende indigo fauteuil (zie foto hieronder). Dit is de Mammoth Chair van NORR11 en... dit was eigenlijk de aanstichter van deze collaboratie.

Jason Denham zegt hierover: “NORR11 deelt mijn liefde voor modern design, premium kwaliteit en op designiconen geïnspireerde meubels. En we kregen zulke geweldige reacties op die eerste indigo Mammoth Chair dat we besloten om een ​hele ​10-delige collectie te maken voor het tiende jubileum van Denham.”

Beide merken sloten een partnership en dat betekent dat je binnenkort jouw Denhamjeans op Denhammeubilair kunt vleien. De collectie omvat de bekende Mammoth-Chair en variaties daarvan, maar ook eetkamerstoelen, een daybed en een poef. Allemaal vakkundig vervaardigd door de vakmannen en -vrouwen van NORR11 en allemaal gemaakt van uniek indigoleer wat natuurlijk een knipoog is naar Jason’s succesvolle denimmerk.

De collectie is vanaf eind september/begin oktober verkrijgbaar bij geselecteerde Denham-winkels over de hele wereld, waaronder Amsterdam, Hamburg, Shanghai en Tokio.

Dus mocht jij je jeans met je meubilair willen matchen: houd dan de Denham-site in de gaten. Hieronder vind je nog wat meer beelden van de diverse Denham-meubels.

/

Meer informatie: www.denhamthejeanmaker.com

Lees ook

Aanbevolen voor jou