Style

Vanavond! De Levi's store wordt een Pride Party

Zien we je daar?
Reading time 1 minutes
Fotografie: Henri Verhoef

Ter ere van Pride lanceert Levi's een speciale Proud. Together-collectie. Het thema van deze capsulecollectie gaat dieper in op de chosen familiy. Dit is een belangrijke term voor de LGBTQ+ gemeenschap, aangezien niet iedereen steun in zijn of haar biologische familie kan vinden. Je LGBTQ+ familie kies je echter helemaal zelf! Daarom brengt Levi's met deze collectie een ode aan deze bijzondere groep mensen die altijd voor je klaar staan. Zo zien we verschillende tanktops, petten, T-shirts, tassen en denim versierd met de Pride-regenboog. Zelfs het kleine merklogo is voorzien van een sprankelend kleurenpalet! Bovendien gaat 100% van de opbrengst naar OutRight Action International. Een organisatie die ernaar streeft om de levens  en mensenrechten te verbeteren van de wereldwijde LGBTQ+ gemeenschap. Zo weet je zeker dat je zowel  investeert in kwalitatieve kleding als een betere wereld. Mooi!

Ter gelegenheid viert Levi's de lancering van deze collectie vanavond in de Levi's Store op de Kalverstraat in Amsterdam, waar DJ-duo Doppelgang, die tevens de gezichten zijn van de campagne, de lekkerste platen zullen draaien. Kom je ook?

1564647323954741 lxpxd henri verhoef naamsvermelding verplicht web 31564647345047688 levi s pride 19 h1 pride cher 16 01234 rgb

Check de collectie hier: 

/

Tags

collectie
jeans
pride
levis
2019

Lees ook

Aanbevolen voor jou