Style

Tijd voor een (huis)feestje: Westwing bestaat 5 jaar!

Westwing Home & Living is de reden dat je verlanglijstje maar blijft groeien, je woonkamer steeds een make-over krijgt en is de go-to voor een dosis interieurinspiratie.
Reading time 2 minutes

Inmiddels bestaat deze online woonshop 5 jaar en wie jarig is trakteert! Daarom pakt Westwing groots uit. 

Allereerst met 5 uiteenlopende droominterieur-hoeken, deels ingericht door 5 bekende vrienden van Westwing: Anna Nooshin, Fred van Leer, Miljuschka Witzenhausen, Kay Nambiar en Michiel de Zeeuw.

Hun 5 musthave interieuritems zijn vanaf morgen 4 dagen lang exclusief verkrijgbaar op Westwing.nl.

En daarmee is de feestvreugde nog niet voorbij! Op zaterdag 1 april opent Westwing voor één dag haar pop-up birthday lounge deuren aan de Utrechtsedwarsstraat 13-2. Deze dag staan er tussen 11.00 en 18.00 uur inspirerende activiteiten en DIY-workshops op de planning. Er zijn nog maar een paar plekken vrij, dus wees er snel bij en geef je hier op!

Daarnaast kun je de mooiste droomhuizen bekijken bij de binnenkijk-expositie en praat Creative Director Odette Simons je helemaal bij op het gebied van de laatste interieurtrends.

En als verjaardagscadeau van Westwing voor jou krijg je op 31 maart en 1 april 20% extra korting op iedere online aankoop! Gebruik hiervoor de kortingscode ‘Westwing5jaar’. 

Meer informatie? Kijk dan op: 

Westing.nl 

 

Tags

interieur
westwing

Lees ook

Aanbevolen voor jou