Style

Roségoud? Zo combineer je het!

Een schat voor om je pols kun je het ‘De Ville Trésor Quartz’-horloge van OMEGA gerust noemen. Niet voor niets is de schone Kaia Gerber het gezicht van de collectie.
Reading time 1 minutes

In de geschiedenis van OMEGA dook de naam Trésor in 1949 voor eerst op. Deze was destijds een verwijzing naar de schat binnen in het horloge: het legendarische 30 mm-kaliber. Het uurwerk stond ook toen al bekend om zijn ongeëvenaarde precisie en eenvoudige, logische design. En nog steeds weten ze bij OMEGA exact hoe de moderne vrouw te behagen. Deze De Ville Trésor Quartz maakt deel uit van de gelijknamige collectie, die negen verschillende modellen omvat. De kast is verkrijgbaar in roestvrij staal of, zoals dit model, van achttienkaraats Sedna-goud. Voor de band kan worden gekozen voor textiel of leer. De wijzerplaat is zwart, taupe, wit, blauw en parelmoer of in deze variant: opalinezilver met grijsleren bandje. We vermoedden het al: Kaia heeft een goede smaak. 

OMEGA, De Ville Trésor Wuartz, 36 mm, acttienkaraats Sedna/gouden kast, kwartsuurwerk, opalinezilveren wijzerplaat, waterproof tot 30 meter, €8100,

Zo combineer je hem dit seizoen!

Tags

style
horloges

Lees ook

Aanbevolen voor jou