Style

ROCK ON met Dr. Martens!

Dat ze bij Dr. Martens grote liefhebbers van muziek en aanverwante subculturen zijn is wel duidelijk. Al sinds de jaren zestig van de vorige eeuw is er een nauwe band tussen het merk, muzikanten en de muziekscene. Niet zo gek dus dat de nieuwe collectie de naam Rock & Roll draagt.
Reading time 2 minutes

Rock-’n-roll-muziek heeft al decennia lang invloed gehad op Dr. Martens en de dragers van de schoenen. Van punk tot ska, van rave tot grunge en van fans als Jared Leto en Robert Pattinson tot aan Katy Perry, Gigi Hadid en Miley Cyrus. Dee nieuwe Rock & Roll-collectie is geïnspireerd door de mode en cultuur van Rock ’n Roll en omvat iconische (unisex!) Doc’s. En dat precies op tijd voor het komende herfst-/winterseizoen. De schoenen zijn onder andere versierd met studs, schedels en vlammen en er zijn ook bijpassende accessoires, zoals het coole doodshoofdtasje.

De 1460 Rock & Roll is dé klassieke Dr. Martens laars. Deze variant – met 8-veterogen –heeft een op rockabilly geïnspireerde piramide studding, een all-over patchwork, de kenmerkende Dr. Martensgescripte heel-loop en is er in zwart en wit.

De 1461 Rock & Roll is een lage variant van grote broer/zus 1460 met 3-veterogen. Zacht leer wordt gemixt met grove studs en dat is weer een typische rebelse Dr. Martens twist op de klassieke stijl. In zowel zwart en wit verkrijgbaar.

De Nyberg brengt de klassieke DM’s 8-veterogen laars nog een stap verder en mixt geborduurde bloemen met een doodskopmotief, vintage noppen en rode gestikte accenten. De Bex-zool zorgt voor extra lengte en attitude. Extra handig als je niet zo groot bent en naar en concert gaat!

Als je zin hebt in een feestje, noteer dan sowieso 20 september in je agenda. Dr. Martens geeft dan een Rock & Roll-feestje in de winkel aan de Kalverstraat 158 in Amsterdam, waar rockband The Rivals optreedt met DJ Dragnet.

Daarnaast is er meer goed Dr. Martens-nieuws want in november openen zij een nieuwe winkel in Eindhoven. Deze winkel zal de zesde full-price winkel zijn in Nederland, de 8e indien je de Outlet store in Roermond meerekent. Je vindt de nieuwe winkel op Demer 46 in Eindhoven. Hieronder vind je nog meer beelden van de coole collectie.

Hou de website in de gaten voor meer nieuws.

www.drmartens.com

/

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou