Style

Oe la la Furla

Laten we eerlijk zijn: een mooie tas kost je meestal een maandsalaris. Oftewel, daar moet je maanden voor sparen en na aankoop is het saldo op je spaarrekening tot het nulpunt gedaald. Ai.
Reading time 1 minutes

Toch zijn er ook goedkopere alternatieven, zonder op kwaliteit en coolness in te leveren. Furla is het designerlabel bij uitstek, waar je voor een respectabel bedrag de leukste designerbags kunt aanschaffen. Zo kun je ook eens kiezen voor iets anders dan een standaard zwart exemplaar dat overal bij past. 

Het Italiaanse lederwarenhuis, dat dit jaar negentig jaar bestaat, gooide een paar jaar geleden haar strategie rigoureus om. In plaats van te kiezen voor veilige ontwerpen, zette Furla een verjongingskuur in. Het resultaat is een collectie vol met kleurrijke, modische tassen met een knipoog. Met name de animal collection is een  succes; de kleine tasjes met dierenuiterlijk geven je outfit een humoristische twist. 

Onlangs opende Furla haar flagshipstore aan de Amsterdamse P.C. Hooftstraat 43, met o.a. een ruime selectie van de Metropolitan Bag, de kleine iconische cross body. Fijn voor op de verlanglijst. 

Tekst: Tanne Gielen

www.furla.com

Tags

amsterdam
mode
store
tassen
furla

Lees ook

Aanbevolen voor jou