Style

Nokia is back - En wel met 3 gloednieuwe smartphones!

We hebben allemaal nog wel een oud Nokia toestel in een la liggen. Laat die daar maar lekker liggen want het Finse bedrijf introduceert drie nieuwe telefoons -smartphones wel te verstaan - de Nokia 3, 5 en 6. En nog betaalbaar ook!
Reading time 3 minutes

De nieuwe smartphones zijn geinspireerd op het erfgoed van mobiele telefoon-pionier Nokia; strak Scandinavisch design en gebouwd om tegen een stootje te kunnen. In combinatie met het nieuwste Android besturingssysteem, zijn deze nieuwe toestellen betrouwbaar, duurzaam én innovatief. De Nokia modellen worden geleverd met de laatste versie van Android, Android Nougat, en alle Google services, zonder onnodige extra’s, en dat is wel zo overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Dankzij de regelmatige updates heb je bovendien altijd de nieuwste functies en beveiliging op je toestel.

De nieuwe Nokia smartphones zijn vanaf nu te bestellen bij KPN en Telfort. Dit zijn de enige providers in Nederland die de nieuwe Nokia toestellen verkopen in combinatie met een mobiel abonnement.

Nokia 6

De Nokia 6, het paradepaardje van de nieuwe modellen, zet Nokia’s erfgoed door met de gestroomlijnde metalen behuizing en de fijne details; in ongeveer 55 minuten wordt het toestel met precisie naadloos gefreesd uit een ruw blok aluminium. Het 5,5-inch full HD beeldscherm zorgt ervoor dat je ongehinderd kunt genieten van entertainment, zelfs als je buiten bent in fel daglicht. Dankzij het Dolby Atmos® heeft het toestel een superieure geluidskwaliteit. Het model is bovendien voorzien van een 16MP scenedetectie autofocus camera aan de achterzijde en een 8 MP autofocus camera aan de voorzijde. De dual-tone flitser op de primaire camera helpt bij het maken van natuurlijke foto’s, zelfs bij weinig licht. 

Verkrijgbaar vanaf midden juli, €249,99.

Nokia 5

De strakke uitstraling van de Nokia 5 is het resultaat van een naadloze aluminium vormgeving doordat de antennelijnen naar de boven- en onderzijde van het toestel zijn verplaatst. De soepele, minimalistische behuizing met vingerafdruksensor zorgt voor extra gemak, terwijl het  5,2-inch gepolariseerd HD beeldscherm een heldere beeldkwaliteit geeft, zelfs bij felle zon. De Nokia 5 is uitgerust met een 13 MP autofocus camera aan de achterzijde en een 8 MP autofocus camera aan de voorzijde en de automatische scenedetectie zorgt ervoor dat je overal goede opnames maakt met kleuren die er natuurlijk uitzien dankzij de dual-tone flitser.

Verkrijgbaar vanaf 28 juni, €199,99.

Nokia 3

Ook bij de Nokia 3 vind je een weldoordacht design met oog voor de klassieke ontwerpkenmerken: een achterzijde in polycarbonaat en een solide, met precisie gefreesd aluminium frame, dat bescherming biedt waar nodig. Dankzij het gelamineerde en gepolariseerde 5-inch HD beeldscherm kun je zelfs wanneer je buiten bent ongehinderd genieten van video’s en apps. De 8 MP autofocus camera’s, aan de voor- en achterzijde, helpen je om dé ultieme foto te maken, die je gemakkelijk kan opslaan en delen met Google Photos, terwijl je door de LTE 4G-connectiviteit up-to-date en verbonden blijft.

Verkrijgbaar vanaf 28 juni, €149,99.

Tags

nokia
hmd
smartphone
nokia-3
nokia-5
nokia-6

Lees ook

Aanbevolen voor jou