Style

Lizzy's Coachella Dagboek

Levi's nam Yuki en mij mee naar Coachella - hét festival van het jaar! Dansen met Bella Hadid op de tracks van Snoop Dogg, gekleed in customized denim... Need I say more?!
Reading time 2 minutes
Coachella

The Party is ON!

Vanaf dag 1 zijn Yuki en ik blown away van alles wat we zien en meemaken. Het indrukwekkende festivalterrein is omgeven door palmbomen en baadt in prachtig geelgoud zonlicht. De sfeer is fantastisch, de muziek fijn en het decor fotogeniek; Iedereen poseert voor het karakteristieke reuzenrad, en ook wij kunnen het niet laten. We dansen op de sound van The Weeknd, Beyoncé geeft de mooiste show ooit terwijl ze spettert van het podium en Eminem sluit dag 3 af, samen met Dr. Dre en 50 Cent.

Één woord: AWESOME!

 

Levi's Pool Party

Op zaterdag geeft Levi's tijdens Coachella een hele vette private pool party in het Colony Palms Hotel in Palm Springs. Wij starten deze dag met een fitting van Jill Guenza - hoofd design women's wear - en staan niet veel later in de tailorshop om onze kleding te customizen. Er is genoeg leuks om mee los te gaan; airbrush, studs, embroidery, screen printing en nog veel meer. 

De grote verrassing van de dag is special guest Snoop Dogg die al zijn hits speelt terwijl wij aan de rand van het zwembad heerlijk lunchen en dansen met o.a Bella Hadid, Brooklyn Beckham, Charlie Heaton, Hayley Baldwin, Joan Smalls, Julie Santana en Stefanie Giesinger!!! 

...Wij kunnen niet wachten tot volgend jaar!

#LiveInLevis

www.levi.com

Tags

lizzy-van-der-ligt
levi's

Lees ook

Aanbevolen voor jou