Style

Lente #interiorinspo! Zó verfijn je jouw interieurstijl

Ga je voor een feestelijk, rustiek of nomadisch interieur deze lente? We zetten de 3 mooiste interieurstijlen van MADE.COM voor je op een rij ter inspiratie.
Reading time 3 minutes
1. MADE Essentials Nomad

Ben jij een frequente home-hopper, kun je je niet settlen op één plek, of moet je noodgedwongen - door de stedelijke huurhuizenwildernis - steeds weer verhuizen? Dan hebben we een oplossing voor al je interieurproblemen! De MADE Essentials Nomad-collectie is perfect voor huurders die met dezelfde meubels van de ene naar de andere locatie trekken. Zo zijn ze verhuis-proof dankzij de makkelijke demontabele systemen en benutten ze de ruimte optimaal dankzij uitschuif-mogelijkheden en geheime opberglocaties

Naast al deze praktische elementen zijn de MADE Essentials Nomad-meubels ook nog eens een lust voor het oog. Denk aan minimalistisch design, geometrische vormen en neutraal kleurgebruik. Geloof ons, je zult hier nog vele jaren/woningen plezier van hebben... 

/
2. Industria Libre

De dagen worden langer, de temperatuur stijgt gestaag en onze dikke winterjassen worden opgeborgen. Het is tijd voor zomer! En bij zomer denken we uiteraard ook aan de heerlijkste festivals en zonovergoten avonden in de tuin of het park. De Industria Libre-collectie van MADE.COM omarmt deze zonnige mindset met liefde en haalt het festival in huis. Deze collectie is een speelse combinatie geworden van Latijns-Amerikaanse invloeden en rauw industriëel design. Neem bijvoorbeeld de gewoven picknickmand van polyrotan, het handgetufte vloerkleed of de melamine lunchbox. 

Alles komt in een speels kleurenpalet van koraal, blauw, turkoois en groen met grafische accenten en oog voor detail. Zie jij jezelf al in die hangmat een boek lezen? Of zonnestralen vangen in het park, met een goed gevulde picknickmand bij je? En mochten de weergoden onverhoopt niet meewerken, dan vind jij toch dat zomerse gevoel in je huis terug dankzij de Industria Libre-collectie! 

/
3. Now & Zen

Kom na een drukke dag thuis in een oase van rust en vind je balans. Een minimalistisch, opgeruimd huis is immers een heerlijke plek waar je kunt onstpannen, zonder geprikkeld te worden. De Now & Zen-collectie van MADE.COM herinterpreteert het minimalistische interieur uit de jaren negentig en met zowel een Japans als Scandinavisch tintje. Denk hierbij aan het gebruik van natuurlijke elementen zoals licht eikenhout, rotan, gerookt glas en corduroy bekleding. Dit zorgt gegarandeerd voor een gelanceerd en zen interieur! 

De Now & Zen-collectie bevat onderdelen voor zowel de woon-, slaap-, eet- als badkamer. Neem de rotan make-uptafel, die prachtig staat in de slaapkamer, of een handige trolleyspiegel in de badkamer en omarm het Japanse en holistische welzijn-gevoel. 

/

Shop

CHAYUR003PNK-UK_Yuri_Garden_Lounge_Chair_multi_woven_Pink_PR02.jpg
KWLVEN001BLK-UK_Venla_Set_of_4_Stainless_Steel_Utensils_Gold_Black_PR.jpg
RUGINN001MUL-UK_Innes_Flat_Woven_Cotton_Wool_Rug_170x240cm_Multi_PR.jpg
SKDARI002MUL-UK_Ariba_Set_Of_4_Polyweave_Round_Place_Mats_Multi_PR.jpg
SKDJAN001MUL-UK_Jangala_Melamine_Set_Of_4_Tumblers_Teal_PR.jpg
THRHUA001MUL-UK_Huasteca_Cotton_Woven_Throw_PR.jpg
CHARHY002NAT-UK_Rhye_woven_dining_chair_PR.jpg
DTBCRR002ASH-UK_Liana_Dressing_Table_Ash_and_Rattan_LB05 PR.jpgMIRAUD001NAT-UK_Auden_50_50_cm_Round_Mirror_with_Leather_Strap_Natural_PR01.jpgSTBCRR001ASH-UK_Liana_Bedside_Table_Ash_and_Rattan_PR.jpgSTOCRR001ZOK-UK_Liana_woven_rattan_and_glass_display_cabinet_PR01.jpgTOHAV001MUL-UK_Havana_Seagrass_Laundry_Basket_Black_and_White_PR.jpgCUSCIR002BLU-UK_MADE_Essentials_Circulo_Set_of_2_Printed_Cushions_45_45cm_Dutch_Blue_PR.jpgGSWAND001CLR-UK_MADE_Essentials_Andi_Glass_Bottle_with_Cork_Stopper_Clear_PR.jpg
MIRBEX007BLK-UK_MADE_Essentials_Bex_Hexagon_Lacquered_Mirror_78x75cm_Black_PR.jpg
STOVIS001BLU-UK_MADE_Essentials_Visby_Set_of_2_Printed_Storage_Bags_Teal_Blue_PR.jpg
THRCOL001BLU-UK_MADE_Essentials_Colourblock_Cotton_Knitted_Throw_130x170cm_Blue_PR.jpg

Tags

collectie
design
interieur
architectuur
ss19

Lees ook

Aanbevolen voor jou