Style

Lacoste en Disney blazen samen verjaardagskaarsjes uit

Dit najaar werken Mickey en Minnie samen met een zekere beroemde Franse krokodil...
Reading time 1 minutes

Lacoste lanceert een feestelijke samenwerking met Disney in de vorm van de Lacoste Holiday Collector-serie.

Aanleiding voor deze vrolijke capsulecollectie? Welnu, Disney en Lacoste vieren hun verjaardagen: beide labels mogen namelijk respectievelijk 85 en 90 kaarsjes uitblazen! Om deze heugelijke gebeurtenis op te luisteren én om het resultaat van de bijzondere samenwerking te bewonderen nodigde Lacoste zo'n 30 internationale journalisten uit voor een geweldig lanceringsfeest in Disneyland Parijs.

De limited edition collectie is zowel voor mannen en vrouwen als voor kinderen en omvat t-shirts, polo's, sweatshirts en truien versierd met borduurwerk en 3D-prints. Mickey claimt een prominente plaats bij de mannenkleding, terwijl Minnie de hoofdrol speelt in de damesgarderobe. De Lacoste-krokodil prijkt op ieder item op een meer bescheiden plek. 

Verder biedt de collectie een canvas rugzak met een all-over tone-on-tone Mickeyprint en een serie lederwaren versierd met Mickey en Minnie’s happy faces. De sneakercollectie - in wit canvas met blauwe veters – is voorzien van de grafische silhouetten van Mickey en Minnie op de hiel. Leuk! Maar dat niet alleen: zoals je van Lacoste kunt verwachten is ieder item fraai uitgevoerd en  zorgvuldig afgewerkt.

Een greep uit de collectie:

/

De Lacoste x Disney capsulecollectie is verkrijgbaar vanaf 14 november.
 

Tags

disney
collectie
lacoste
capsule-collectie

Lees ook

Aanbevolen voor jou