Style

Kleed jezelf in een Stranger Things-outfit

Het nieuwe seizoen van de Netfix-hit Stranger Things staat eindelijk klaar voor een nieuwe bingewatch-sessie. En dankzij Levi’s kun jij je een ST-look aanmeten.
Reading time 2 minutes

Zoals je wellicht weet speelt de populaire Netflix-serie 'Stranger Things' zich af in de eighties - bij uitstek een decennium waarin Levi’s een belangrijke rol speelde in zowel de modewereld als het dagelijkse leven. Het is dan ook niet zo vreemd dat je, als je goed oplet, in de serie een aantal Stranger Things-personages kunt spotten, gekleed in Levi’s; designers van het jeansmerk werkten tijdens de opnames van het derde seizoen namelijk samen met de kostuumontwerpers van Stranger Things! De twee looks die in de show te zien zijn, bestaan uit het Aztec Print Shirt en de El Pleated Jean gedragen door Eleven, terwijl Dustin de Trucker Hat en de grafische 'Camp Know Where' Ringer Tee draagt.

Maar dan nu het leukste nieuws: ook wij bingewatchers kunnen de stukken dragen, want Levi’s heeft een speciale Stranger Things-collectie gelanceerd! Behalve de looks van Eleven en Dustin bevat de collectie ook items waarin elementen van de serie terug te vinden zijn. Denk aan T-shirts en sweaters met daarop graphics en quotes, of jeans en truckers met afbeeldingen van de personages. Ook cool: patches en red tabs die ondersteboven staan, een knipoog naar de ‘Upside Down’ uiteraard. Hieronder zie je een aantal van de toffe items. Kleed jezelf in ST-wear en bingewatchen maar!

De collectie Levi's x Stranger Things is nu verkrijgbaar in de Levi's-stores en online op www.levi.com

/

Tags

levi-s
stranger-things
netflix

Lees ook

Aanbevolen voor jou