Style

Kleding uit de H&M-uitverkoop is verknipt! Met als resultaat...

Deze limited edition-collectie in samenwerking met designerduo HACKED by_ is exclusief te verkrijgen bij één H&M-vestiging.
Reading time 1 minutes
Collage gemaakt door: Studio Ultradeluxe

Dat de textielindustrie moet veranderen is wel duidelijk. Langzaam maar zeker moeten we van fast fashion afstappen om de enorme textielafvalbergen te verminderen. Dagelijks gooien we nog veel te veel kleding weg terwijl de consumptie maar door blijft gaan en zelfs toeneemt. De designers achter ontwerpbureau HACKED by_ laten al jaren zien dat we ook anders met kleding om kunnen gaan door duurzame materialen te gebruiken en door afgedankte kleding een 'nieuw jasje' te geven. Ofwel: het hacken van afgeschreven kleding.

 

H&M is al jaren bezig met haar stappen richting duurzaamheid en ging de samenwerking aan met HACKED by_. Het idee was simpel, doch doeltreffend: herontwerp alle items uit de sale.

Zo ontstond deze exclusieve HACKED by_ x H&M-collectie die vanaf 14 februari exclusief te vinden is bij de H&M flagshipstore in Amsterdam. De collectie bestaat uit drie subthema's: Army meets college, Colour & mix en Black

Zie hieronder meer:

/

De 'HACKED by_ x H&M'-collectie is verkrijgbaar bij de H&M flagshipstore in Amsterdam (Rokin) vanaf 14 februari. 

Credits:
Fotografie: Marc de Groot
Art Direction: Bas Manders
Hair & Make-up: Charlotte Niketic
Collage gemaakt door: Studio Ultradeluxe

Tags

collab
limited-edition
samenwerking
design
exclusief
hm

Lees ook

Aanbevolen voor jou