Style

Interview met Negin Mirsalehi over reizen

De 28-jarige Negin Mirsalehi heeft Iraanse roots, komt uit Almere en groeide in een recordtempo uit tot een van de meest succesvolle online influencers van Nederland.
Reading time 2 minutes

Welke geur doet je aan vakantie denken ?
“Vroeger kocht mijn zus in de luchthaven elke vakantie opnieuw hetzelfde geurtje. Dat was het Classique-parfum van Jean Paul Gaultier. Sindsdien rakelt het de mooiste vakantieherinneringen op.”

Meest memorabele trip?
“Ongetwijfeld de trip naar Mérida in Mexico. De stad heeft een enorme indruk op me nagelaten. Alles is nog zo puur. De onontdekte plekjes maar vooral de mensen, de cultuur en het lekkere eten, het is echt een hidden gem.”

Ticketje first class of economy?
“First class. Het heerlijkst is dat je lekker een paar uur je ogen kan sluiten. Voor het eten doe ik het niet want ik neem eigenlijk altijd mijn eigen eten mee.”

Muziek als ontspanning?
“Een paar van mijn favorieten zijn Coldplay en Stromae. Ik ben nu ook meer rap en hiphop artiesten gaan ontdekken door mijn vrienden in Los Angeles.”

Je handbagage zit vol met…
“Ik kan niet zonder desinfecterende handgel, oordopjes tegen drukverschillen en een goede moisturizer voor mijn huid. Voor lange reizen reken ik ook mijn Sex and the City-box als ultieme essential.”

Onverbeterlijkste zonsondergang ?
“Op El Salvador Beach in Los Angeles, net voorbij Malibu. De zonsondergang is daar waanzinnig.”

Ben je een kaartlezer of duik je gewoon de straten in?
“Dat is echt afhankelijk van mijn mood. Aan de ene kant vind ik het ook leuk om sporadisch toffe plekken te ontdekken, gewoon lopen en kijken waar je uitkomt.”

...gewoon lopen en kijken waar je uitkomt.

Jouw verzorgingsrituelen?
“Ik probeer niet te veel te experimenteren. Ik gebruik mijn eigen haarolie Gisou die met honing verrijkt is om mijn haar mooi glanzend en gehydrateerd te houden. Hetzelfde geldt voor mijn huid: ik gebruik de producten van Embryolisse.”

Margarita of detoxsmoothie?
“Dat verschilt, maar negentig procent van de tijd kies ik voor een groene smoothie. Ik heb gemerkt dat gezond eten belangrijk is om het vele reizen aan te kunnen. Daarnaast sla ik niet snel een piña colada of margarita af hoor.” (Lacht)

Foto door: Aurelien Caoudal, styling: Vanessa Bellugeon.

Tags

negin-mirsalehi

Lees ook

Aanbevolen voor jou