Style

In de koffer: voor iedere stad de perfecte outfit

3 steden, 3 verschillende looks. Dat is wat je noemt 'smart packing'.
Reading time 2 minutes
Strong & Sexy Milaan

Drukke prints, felle kleuren en een sexy lengte tot net boven de knie - Milanese vrouwen weten precies hoe het moet. Maar die vrolijke, elegante, Italiaanse flair is echt niet alleen weggelegd voor Mediterraanse modeliefhebbers.

Als je moet wennen aan de combinatie van felle kleur én drukke print kun je de look afstylen met 'rustige', klassieke accessoires in één tint en zonder opdruk voor een meer 'toned down' effect. Houd je juist van een 'drukke' outfit? Trek die grafische lijn dan door in een eyecatcher tas - qua vorm en/of print - en kies wellicht ook voor een Sophia Loren-achtig sjaaltje in het haar. Over Italiaanse flair gesproken...

Sleek & Elegant New York

Sleek en elegant in grafisch zwart/wit. Deze krachtige look is voor power-vrouwen die van aanpakken houden, zonder in te boeten aan stijl en finesse. Denk aan een boss-lady die killer-deals maakt op Wallstreet en na werktijd nog even binnenwipt bij een vernissage van een hippe art galery in Soho. 

Draag deze veelzijdige jurk over een skinny jeans of gewoon zo, met blote benen eronder en met rode stiletto's aan de voeten voor een arty touch in contrast met de zwart/wit print. Liever een stijlvolle office-look? Kies voor een zwarte 'aktentas' en black heels!

Boho & Beach Ibiza

Flaneren over chique boulevards als een nonchalante maar oh zo stijlvolle boho-queen; in deze lange jurk, tot over de enkels, ben je een headturner zonder 'skin' te laten zien.

Het lange, sluike silhouette in combinatie met de vrolijke palm-print zorgt voor een lang-leve-de-vrijheid hippie-gevoel. In één middag door van een luxueuze high-brow oester-lunch bij een hip restaurant aan zee naar een casual picknick op het strand? Verruil dan je classy handtas voor een grotere shopper - bij wijze van strandtas - en wissel je stiletto's om voor een comfi espadrille voor een easy look. Kampvuur aan, gitaarmuziek en dance the night away!

Shop

4.jpg6.jpg8.jpg7.jpghbeu50390209_980_21.jpghbeu50390686_001_23.jpghbeu50390687_272_23.jpghbeu50390699_003_21.jpg

Tags

boss
boss-women

Lees ook

Aanbevolen voor jou