Style

Het iconische modehuis Versace herdenkt oprichter met nieuwe it-bag!

Om Gianni Versace te eren lanceert het Italiaanse modehuis een vernieuwde versie van de iconische Tribute bag.
Reading time 2 minutes

Het iconische modehuis Versace heeft de afgelopen jaren op verschillende manieren oprichter Gianni Versace herdacht. Zo zal Gianni, die wordt gezien als de godfather van de nineties supermodels, vanuit de hemel tevreden hebben gezien dat Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy CrawfordCarla Bruni en Helena Christensen een comeback maakten op de catwalk tijdens de L/Z 2018 show van Versace. En ook voor de campagne van de lente/zomercollectie van dit jaar is een topmodel van weleer ingeschakeld; Shalom Harlow poseert voor de lens van de beroemde fotograaf Richard Avedon, als knipoog naar de good old days

Maar dat is niet alles, want om Gianni nog meer te eren debuteert Donatella een minimalisitsiche versie van de iconische Tribute bag voor SS19: de Versace Tribute X Bag.  

1547197616903278 versace resort 2019 tribute x 02 red handbag black backpack

De nieuwe tas vertoont, net zoals de originele tas, Medusa-details, al zijn deze ditmaal iets opgefrist. Bovendien worden er deze keer geen contrasterende kleuren gebruikt; de nieuwe editie van de Tribute-tas is juist uitgevoerd in matchende tinten. Bovendien is er voor ieder wat wils: de Versace Tribute X is er in verschillende vormen, zoals een stoere backpack, een schattig schoudertasje of chique tote bag. Alles dus om je zomergarderobe compleet te maken!

1547197617318117 versace tribute x

De Versace Tribute X is verkrijgbaar in de winkel of via www.versace.com

Tags

versace
tas
it-bag
tribute-x

Lees ook

Aanbevolen voor jou