Style

Gucci-cadeautjes

Geniet van het festive season met Gucci's nieuwste cadeautjes!
Reading time 1 minutes

Wat is kerst zonder glitters, glamour en… Gucci!Voor deze kerst onthulde Gucci een Gift Giving Campagne, een catalogus voor de beste cadeautjes van het merk - van tassen, juwelen, schoenen, t-shirts tot aan de kinderkleding.  

Centraal staat Gucci’s nieuwe kunstboek, in samenwerking met de Spaanse kunstenaar Ignasi Monreal. Het verhaal, verwijzend naar de val van Icarus, wordt ondersteund door animaties in een Renaissance stijl.

"Icarus fascineert me door zijn verhaal, je kunt het als een mantra gebruiken", aldus Monreal. "Icarus is een romantisch karakter en staat symbool voor alles wat jong en mooi is."

/

Het is niet de eerste keer dat Monreal samenwerkt met Gucci. In 2015 werkten ze samen aan het #guccigram-project en werden zijn kunstwerken op t-shirts geprint in de Cruise collectie van 2018 en ook beschilderde hij de muren van de Gucci Artwalls in Milaan en New York voor de lancering van de nieuwe geur Gucci Bloom.  

De Gift Giving-campagne wordt ondersteund door een speciale interactieve app. Hierbij kun je met filters, digitale kaarten en animaties je foto’s bewerken. Waar wacht je nog op, go guccify yourself! 
 

Bekijk een selectie van de cadeaus:

Tags

gucci
christmas
giftshop
cadeautip
gifts

Lees ook

Aanbevolen voor jou